KLABIKA CITY SERIES: ENA ĆOSOVIĆ premijerno u Sarajevu

KLABIKA nastavlja da istražuje nove pristupe zabavi. Ovaj put vode vas na putovanje u okviru novog koncepta pod nazivom KLABIKA CITY SERIES. Koncept se se bazira na re-brendiranju experience turizma u okvirima noćne zabave i interkonekciji glavnih gradova. Uz podršku Danskog konzulata u Bosni i Hercegovini i hrabrih brendova prvi DJ nastup u nizu imat će multitalentovana, progresivna umjetnica iz Kopenhagena koja je rođena u BiH – Ena Ćosović.

 

klabika (1)

 

Karijeru je započela sa samo 16 godina tako što se prvo upoznala sa noćnim životom Kopenhagena. Danas nastupa širom Danske, a publika je može čuti i u drugim evropskim prijestolnicama. Trenutno je rezident u jednom od najpoznatijih underground klubova u Kopenhagenu, Culture box, gdje ima priliku nastupati sa brojnim poznatim DJ imenima.

 

 

Ena Ćosović će nasupiti sa zajedno sa KLABIKA COLLECTIVE-om, u okviru KLABIKA CITY SERIES koncepta 24. februara u klubu The Loft / Sarajevo. Broj ulaznica za događaj je ograničen. Svega 100 ulaznica naći će se u pretprodaji i to na sljedećim prodajnim mjestima – Delikatesna Radnja od 19.2 do 24.2, svakog dana od 18.00 – 20.00 h. Cijena ulaznice je 20 KM. Ostatak neprodanih ulaznica će se naći na ulazu kluba The Loft po cijeni od 25 KM.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xF8qdr5QZl4[/youtube]

 

klabika

 

Klabika ne voli da se ponavlja, mi konstanto tragamo za novim idejama. Tokom ljeta iza nas smo kreirali tzv. sveti trougao sa top tri lokacije za neočekivano dobar užitak i zabavu u Sarajevu. Delikatesna radnja (Creative Industry Resort), Secret Rooms (Private Guest house) i The Loft Sarajevo (Work & Club) su naš odabir za KLABIKA Playground. Sada želimo da ih podijelimo sa kolegama na globalnom nivou kako bi mogli da osjete istinsku CITY vibraciju. Bukirat ćemo nadolazeće talente svijeta djinga i sa njima kreirati iskustva koja će doprinijeti mapiranju Sarajeva u nekom novom duhu, poručuje KLABIKA Collective.

 

 

klabika (2)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pytzek: Produkcija sa ovih prostora sve više igra ulogu na globalnoj plesnoj mapi