KLABIKA CITY SERIES: ENA ĆOSOVIĆ premijerno u Sarajevu

KLABIKA nastavlja da istražuje nove pristupe zabavi. Ovaj put vode vas na putovanje u okviru novog koncepta pod nazivom KLABIKA CITY SERIES. Koncept se se bazira na re-brendiranju experience turizma u okvirima noćne zabave i interkonekciji glavnih gradova. Uz podršku Danskog konzulata u Bosni i Hercegovini i hrabrih brendova prvi DJ nastup u nizu imat će multitalentovana, progresivna umjetnica iz Kopenhagena koja je rođena u BiH – Ena Ćosović.

 

klabika (1)

 

Karijeru je započela sa samo 16 godina tako što se prvo upoznala sa noćnim životom Kopenhagena. Danas nastupa širom Danske, a publika je može čuti i u drugim evropskim prijestolnicama. Trenutno je rezident u jednom od najpoznatijih underground klubova u Kopenhagenu, Culture box, gdje ima priliku nastupati sa brojnim poznatim DJ imenima.

 

 

Ena Ćosović će nasupiti sa zajedno sa KLABIKA COLLECTIVE-om, u okviru KLABIKA CITY SERIES koncepta 24. februara u klubu The Loft / Sarajevo. Broj ulaznica za događaj je ograničen. Svega 100 ulaznica naći će se u pretprodaji i to na sljedećim prodajnim mjestima – Delikatesna Radnja od 19.2 do 24.2, svakog dana od 18.00 – 20.00 h. Cijena ulaznice je 20 KM. Ostatak neprodanih ulaznica će se naći na ulazu kluba The Loft po cijeni od 25 KM.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xF8qdr5QZl4[/youtube]

 

klabika

 

Klabika ne voli da se ponavlja, mi konstanto tragamo za novim idejama. Tokom ljeta iza nas smo kreirali tzv. sveti trougao sa top tri lokacije za neočekivano dobar užitak i zabavu u Sarajevu. Delikatesna radnja (Creative Industry Resort), Secret Rooms (Private Guest house) i The Loft Sarajevo (Work & Club) su naš odabir za KLABIKA Playground. Sada želimo da ih podijelimo sa kolegama na globalnom nivou kako bi mogli da osjete istinsku CITY vibraciju. Bukirat ćemo nadolazeće talente svijeta djinga i sa njima kreirati iskustva koja će doprinijeti mapiranju Sarajeva u nekom novom duhu, poručuje KLABIKA Collective.

 

 

klabika (2)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Upoznajte dublericu Emilie Clarke za seriju Game of Thrones