Koje beauty proizvode biraju žene iz bh. javnog života?

Sigurno vam je već poznato da u novoj kampanji prirodne kozmetike Gloria, koja ovih dana osvaja region, učestvuju četiri izuzetne žene iz bh. javnog života, četiri ambasadorice brenda: Amra Džeko, Marija Hudolin, Naida Kundurović i Ivana Macanović. Međutim, njihov angažman za ovaj kozmetički brend je poseban, nije nimalo slučajan i ima svoju priču. Gloria je, pri izboru svojih ambasadorica, imala dva vrlo važna kriterija – da je riječ o ženama koje, osim prirodne fizičke ljepote, posjeduju iznimnu snagu karaktera i da te žene pronađe među lojalnim korisnicama svog proizvoda.

 

Budući da su mnoge izuzetne žene iz bh. javnog života zadovoljne korisnice prirodne kozmetike Gloria, izbor nije bio lak. Među prvim korisnicama prirodne kozmetike Gloria bila je diva, Amra Džeko, koja je u njima u potpunosti pronašla i prepoznala odgovor na svoje potrebe. Posebno izdvaja Zlatni serum, u koji se, kako sama kaže, potpuno zaljubila, jer njeno lice mora biti izuzetno zdravo i svježe, budući da je stalno izložena reflektorima i profesionalnoj šminci. Zlatni serum joj, zahvaljujući ekstraktu smilja i još 7 eteričnih ulja od kojih je napravljen, čuva kožu, ali i uklanja eventualnu štetu od vanjskih uticaja.

 

Naida Kundurović, žena-nomad kako voli sama za sebe reći, često je na putu i većinu vremena provodi bez šminke. Zbog toga se između nje i Glorijine hijaluronske kreme dogodila ljubav na prvi dodir. Razlog je vrlo jednostavan: hijaluronska krema učinkovito usporava gubitak kolagena, kožu čini i održava elastičnom, sjajnom i izuzetno hidratiziranom. Kao takva, idealna je u situacijama kada je naš prtljag limitiran prostorom, jer je ona sama dovoljno snažna da brine o našem licu dok smo mi prepušteni novoj avanturi.

 

Aktivno bavljenje sportom regeneriše ćelije organizma i vrlo je važno, naročito za ženu koja se bavi sportom, koristiti kozmetičke proizvode koji efikasno uklanjaju nakupljene mrtve ćelije kože i sve površinske nečistoće. Zbog toga nimalo ne čudi da je atletičarki Ivani Macanović, od svih proizvoda prirodne kozmetike Gloria, najdraži Piling za lice iz Zlatne kolekcije. Uz pilinga, ona svake sedmice osvježava svoje lice i, potpuno spremna, sa startne pozicije polazi u nove pobjede.

 

Ukoliko si žena koja brine o svom izgledu i zdravlju, a pri tome i majka četvero djece, po pitanju kozmetike potrebno ti je trajno rješenje. Marija Hudolin je to rješenje pronašla u dnevnoj i noćnoj kremi prirodne kozmetike Gloria, jer i jedna i druga pružaju cjelodnevnu (i cjelonoćnu) njegu lica. Kožu čine mekanom i svilenom, a lice dubinski hrane, pružajući mu osjećaj prozračnosti. Tako, dok kreme njeguju Marijino lice, ona je sasvim slobodna da njeguje svoje najmilije.

 

Ukoliko baš poput ove četiri žene želite pronaći proizvode u skladu sa potrebama vaše kože, naša topla preporuka je da posjetite Prirodna.

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Frizerski salon ENSAR – HAIR WITH CHARACTER i za vrijeme pandemije našao zanimljiv način da ostane u kontaktu sa klijentima