Kompanija Chanel najpoželjnije radno mjesto u modnoj industriji

Iako svi znamo kako je rad u modnoj industriji, pogotovo na nižim funkcijama itekako naporan i iscrpan, brojne djevojke spremno čekaju svoj red za razvrstavanje pribadača i nošenje kafa velikim facama. Uz mogućnost napretka, naravno.

 

Portal WWD odlučio je provesti istraživanje među studentima iz vodećih modnih škola te doznati koje bi radno mjesto za njih bilo idealno. Koje broj jedan? Chanel, naravno! Nakon Chanela, najpoželjnija mjesta za rad su grupacija LVMH i kuće Christian Dior, Alexander Wang i Diane von Furstenberg.

 

Istraživanje je pokazalo i kako mladi najviše žele raditi u fimama koje imaju bogato nasljeđe te pozitivnu radnu okolinu, i da ih jako zanimaju kompanije koje dopuštaju napredovanje i osobni razvoj. U obzir uzimaju i imidž brenda, a djevojke gledaju i kako su njihovi mogući poslodavci nastrojeni kad je feminizam u pitanju.

 

izvor_index rouge

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.