Kozmetika Afrodita Q10 BOOST prati potrebe kože u najaktivnijem razdoblju

Kozmetike Afrodita je predstavila novu njegu za lice Q10 BOOST liniju koja prati potrebe tvoje kože u najaktivnijem razdoblju. Linija je bogata sa dva izvanredna antioksidansa: koži svojstven KOENZIM Q10 i VITAMIN E u enkapsuliranom obliku.

Antioksidansi djelotvorno neutraliziraju slobodne radikale koji se smatraju jednim od glavnih uzroka preranog starenja ćelija kože. Radi se o škodljivim molekulama koje nastaju prvenstveno zbog UV-zraka, zagađenog zraka, nezdravog životng stila (pušenje, konzumiranje alkohola, stres, pomanjkanje sna) i stresa. Koža se od njih štiti prirodnim sebi svojstvenim antioksidansima čija koncentracija s godinama sve više opada. Upravo zbog ovog posljednjeg je Q10 BOOST njega bogata antioksidansima nezaobilazna!

KOENZIM Q10 i VITAMIN E prirodno su prisutni u gotovo svakoj ljudskoj ćeliji. Najvažniji su lipofilni antioksidansi u koži, čija količina s godinama sve više opada. Kako je riječ o KOŽI SVOJSTVENIM SASTOJCIMA, njihovim dodavanjem jačamo njezine potpuno prirodne zaštitne funkcije.

Koenzim Q10 pomaže koži u uravnotežavanju njezine prirodne antioksidacijske razine, pomaže u sprečavanju preranog starenja kože izazvanog djelovanjem slobodnih radikala (usporava fotostaranje kože), te smanjuje dubinu bora.

VITAMIN E u enkapsuliranom obliku djeluje izrazito antioksidacijski i uspostavlja učinkovitu ANTI-AGE zaštitu, štiti lipide i lipoproteine ćelijskih membrana od oksidacije i čuva njihovu sposobnost vezivanja vlage. Posredno djeluje i kao ovlaživač kože i poboljšava njenu elastičnost.

 

crvene mili kapsule

 

Crvene mili-kapsule koje pri nanošenju masažom rastapamo, te ih tako aktiviramo neposredno prije asorpcije u kožu sastoje se od prirodnih polimera algina i alginata. Enkapsulirani oblik (mili-kapsule) osigurava optimalnu stabilnost vitamina (zaštita od oksidacije i degradacije) i njegovu još veću učinkovitost.

 

 

JESI LI ZNALA?

Za postizanje najboljih rezultata odabranu kremu Q10 BOOST utrljavamo 1─2 minutnom masažom – kako bismo rastopili i time aktivirali crvene mili-kapsule vitamina E i potaknuli mikrocirkulaciju kože.

 

 

VOLI SVOJU KOŽU, VOLI SVOJE GODINE! 35+

Q10 BOOST je idealna njega za sve vrste kože nakon 35. godine, jer stvara djelotvornu zaštitu od starenja, izglađuje borice i bore i osigurava napetiju i mladenački blistavu kožu. Dostupna je u obliku Kreme za suhu i Kreme za normalnu do mješovite kože.

 

Q10 BOOST Krema za normalnu do mješovitu kožu

Brzoupijajuća hidratantna formula s koži svojstvenim koenzimom Q10, vitaminom E i glicerinom djeluje izrazito antioksidativno i pomlađujuće, štiti kožu od preranog starenja zbog djelovanja slobodnih radikala, zaglađuje linije i bore i osigurava zategnutiju i mladenački blistavu kožu.

 

Q10 BOOST Krema za suhu kožu

Intenzivna hranjiva formula s koži svojstvenim koenzimom Q10, vitaminom E i šipkovim uljem neiscrpan je izvor antioksidansa i iznimno vrijednih hranjivih tvari. Potiče obnovu ćelija kože, uspostavlja učinkovitu anti-age zaštitu, djeluje s učinkom korekcije bora i koži osigurava zdrav sjaj i mladenački izgled.

 

Naruči besplatne uzorke na: kozmetika-afrodita@tel.net.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Benicio Del Toro dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 21. Sarajevo Film Festivala