Kozmetika Afrodita Q10 BOOST prati potrebe kože u najaktivnijem razdoblju

Kozmetike Afrodita je predstavila novu njegu za lice Q10 BOOST liniju koja prati potrebe tvoje kože u najaktivnijem razdoblju. Linija je bogata sa dva izvanredna antioksidansa: koži svojstven KOENZIM Q10 i VITAMIN E u enkapsuliranom obliku.

Antioksidansi djelotvorno neutraliziraju slobodne radikale koji se smatraju jednim od glavnih uzroka preranog starenja ćelija kože. Radi se o škodljivim molekulama koje nastaju prvenstveno zbog UV-zraka, zagađenog zraka, nezdravog životng stila (pušenje, konzumiranje alkohola, stres, pomanjkanje sna) i stresa. Koža se od njih štiti prirodnim sebi svojstvenim antioksidansima čija koncentracija s godinama sve više opada. Upravo zbog ovog posljednjeg je Q10 BOOST njega bogata antioksidansima nezaobilazna!

KOENZIM Q10 i VITAMIN E prirodno su prisutni u gotovo svakoj ljudskoj ćeliji. Najvažniji su lipofilni antioksidansi u koži, čija količina s godinama sve više opada. Kako je riječ o KOŽI SVOJSTVENIM SASTOJCIMA, njihovim dodavanjem jačamo njezine potpuno prirodne zaštitne funkcije.

Koenzim Q10 pomaže koži u uravnotežavanju njezine prirodne antioksidacijske razine, pomaže u sprečavanju preranog starenja kože izazvanog djelovanjem slobodnih radikala (usporava fotostaranje kože), te smanjuje dubinu bora.

VITAMIN E u enkapsuliranom obliku djeluje izrazito antioksidacijski i uspostavlja učinkovitu ANTI-AGE zaštitu, štiti lipide i lipoproteine ćelijskih membrana od oksidacije i čuva njihovu sposobnost vezivanja vlage. Posredno djeluje i kao ovlaživač kože i poboljšava njenu elastičnost.

 

crvene mili kapsule

 

Crvene mili-kapsule koje pri nanošenju masažom rastapamo, te ih tako aktiviramo neposredno prije asorpcije u kožu sastoje se od prirodnih polimera algina i alginata. Enkapsulirani oblik (mili-kapsule) osigurava optimalnu stabilnost vitamina (zaštita od oksidacije i degradacije) i njegovu još veću učinkovitost.

 

 

JESI LI ZNALA?

Za postizanje najboljih rezultata odabranu kremu Q10 BOOST utrljavamo 1─2 minutnom masažom – kako bismo rastopili i time aktivirali crvene mili-kapsule vitamina E i potaknuli mikrocirkulaciju kože.

 

 

VOLI SVOJU KOŽU, VOLI SVOJE GODINE! 35+

Q10 BOOST je idealna njega za sve vrste kože nakon 35. godine, jer stvara djelotvornu zaštitu od starenja, izglađuje borice i bore i osigurava napetiju i mladenački blistavu kožu. Dostupna je u obliku Kreme za suhu i Kreme za normalnu do mješovite kože.

 

Q10 BOOST Krema za normalnu do mješovitu kožu

Brzoupijajuća hidratantna formula s koži svojstvenim koenzimom Q10, vitaminom E i glicerinom djeluje izrazito antioksidativno i pomlađujuće, štiti kožu od preranog starenja zbog djelovanja slobodnih radikala, zaglađuje linije i bore i osigurava zategnutiju i mladenački blistavu kožu.

 

Q10 BOOST Krema za suhu kožu

Intenzivna hranjiva formula s koži svojstvenim koenzimom Q10, vitaminom E i šipkovim uljem neiscrpan je izvor antioksidansa i iznimno vrijednih hranjivih tvari. Potiče obnovu ćelija kože, uspostavlja učinkovitu anti-age zaštitu, djeluje s učinkom korekcije bora i koži osigurava zdrav sjaj i mladenački izgled.

 

Naruči besplatne uzorke na: kozmetika-afrodita@tel.net.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Clarins Double Serum Eye: Univerzalni koncentrat protiv starenja