Kreirana prva udobna štikla

Release Date
07/05/2015

Cipele na petu općenito nisu baš raj za noge, a kao najgore među njima ističu se stilleto potpetice, koje su po svojoj definiciji tanke, a nalikuju bodežu po kojem su i dobile ime. Problem je što su one većini žena neudobne, koliko god elegantno izgledale.

Dolly Singh koja je pet godina radila kao direktorica u kompaniji SpaceX i svakodnevno nosila štikle, odlučila je stati na kraj boli u stopalima te je zaposlila astrofizičara, ortopedskog hirurga i modnog dizajnera kako bi kreirali cipelu koja će biti lijepa i udobna, piše Elite Daily.

Peta ima bazu od visoko kvalitetne plastike i polimera, a savršeno podupire luk stopala.

 

Naravno, poduzetnica je svjesna činjenice da ni njezine štikle neće biti udobne poput tenisica, ali tvrdi kako će žene osjetiti dramatičnu razliku. Kostur štikle proizvodit će se u Singapuru, a koža će se nabavljati u Italiji i Brazilu.

Na samom početku prodavat će se u limitiranom izdanju, a 1 500 sretnica moći će ih ugrabiti na jesen 2015., kada će se prvi puta pojaviti u prodaji. Naravno, celebrityji će svoj par dobiti besplatno, a inače ovo zadovoljstvo će koštati 610 funti.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Louis Vuitton x NBA: Visoka moda na sportskim terenima