Kreirana prva udobna štikla

Cipele na petu općenito nisu baš raj za noge, a kao najgore među njima ističu se stilleto potpetice, koje su po svojoj definiciji tanke, a nalikuju bodežu po kojem su i dobile ime. Problem je što su one većini žena neudobne, koliko god elegantno izgledale.

 

Dolly Singh koja je pet godina radila kao direktorica u kompaniji SpaceX i svakodnevno nosila štikle, odlučila je stati na kraj boli u stopalima te je zaposlila astrofizičara, ortopedskog hirurga i modnog dizajnera kako bi kreirali cipelu koja će biti lijepa i udobna, piše Elite Daily.

 

Peta ima bazu od visoko kvalitetne plastike i polimera, a savršeno podupire luk stopala.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gNQDx59c7Uk[/youtube]

 

Naravno, poduzetnica je svjesna činjenice da ni njezine štikle neće biti udobne poput tenisica, ali tvrdi kako će žene osjetiti dramatičnu razliku. Kostur štikle proizvodit će se u Singapuru, a koža će se nabavljati u Italiji i Brazilu.

 

Na samom početku prodavat će se u limitiranom izdanju, a 1 500 sretnica moći će ih ugrabiti na jesen 2015., kada će se prvi puta pojaviti u prodaji. Naravno, celebrityji će svoj par dobiti besplatno, a inače ovo zadovoljstvo će koštati 610 funti.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Donatella Versace: Dizajneri bi trebali sarađivati i zajedno kreirati modnu zajednicu