Kupovinom cekera/torbe BULBULdesign X LeatherStoreH pomažete Udruženju Srce za djecu

Bulbul.design brend je nastao sa željom da znanje i vidljivost o kulturnom, historijskom i prirodnom bogatstvu BiH budu dostupni što većem broju ljudi, te da udruži sto više nas sa sličnom misijom.

Zahvaljujući Fondaciji 787 i #BoldStart programu Američke ambasade u BiH udružili su snage i nastala je nova limitirana kolekcija Bulbul.design x LeatherStoreH.

Ručno šiveni, kvalitetni i unikatni, ovi ruksaci i ceker/torbe su izrađene od najkvalitetnije kože i platna a na njima su prikazana tri motiva sa stećaka: Kolo kao simbol cjeline i zajedničkog života naroda, Orion sazviježđe gdje je skrivena tajna nastanka zvijezda i svjetova  i Spirale koje odražavaju univerzalnu predstavu rasta, razvoja, jedinstva, kaže nam Tijana Ćumurija, dizajnerica Bulbul brenda.

Za one koji su još uvijek u potrazi za originalnim i kvalitetnim novogodišnjim poklonima predlažemo ceker/torbu po cijeni od 35 KM ili ruksak po cijeni od 40KM čijom kupovinom pomažete radu Udruženja Srce za djecu, dio od prodaje će Bulbul i LeatherStoreH donirati Udruženju. 

Požurite jer količine su ograničene!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
20.SFF: Najzanimljiviji momenti sa crvenog tepiha druge večeri