Vladimir Aćić

Legato najavljuje nastup Vladimira Aćića u klubu Trezor

Release Date
27/06/2022

U okviru Legato serije partyja, u sarajevski klub Trezor, stiže Vladimir Aćić, jedan od najperspektivnijih i najpoznatijih tehno DJ-eva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Njegovi eksplozivni i energični setovi, te vještina miksanja na tri do četiri gramofona su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura techno scene u regiji.

Danas se u njegovom setovima najčešće prožimaju techno, tech-house i minimal žanrovi. Reputacija talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svjetski priznatim međunarodnim artistima kao što su Umek, Marco Bailey, Oxia, Technasia, Green Velvet, Carl Cox, Valentino Kanzyani, Cristian Varela, Laurent Garnier, Luciano, Dubfire, Maceo Plex, Groove Armada, Eric Prydz, Dave Clark. Do sada se njegova produkcija našla na izdanjima kao što su 1605 Records, Italo Business, NOIA, Analitictrall.

Vladimir ima impresivnu listu svirki u klubovima i na festivalima. Njegov set na Exit festivalu 2003. godine je proglašen za najbolji set festivala. Pored nastupa u klubovima i na festivalima, profesor je DJ-inga u muzičkoj školi u Novom Sadu.

Vladimir Aćić će svoj dvosatni techno set sarajevskoj publici predstaviti 15. jula u klubu Trezor. Istu noć uz Vladimira će nastupiti Suspect, talentovani i svestrani DJ i producent iz Poljske, te  Adnoir, rezidentica kluba koja je pokrenula Legato koncept partyja.

Karte po cijeni od 10 KM će biti dostupne na vratima kluba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Viktoria Modesta ruši sve predrasude kad su u pitanju osobe sa invaliditetom