Lejla Filipović je zaštitno lice nove kolekcije hrvatskog modnog brenda Cataleya

Release Date
22/11/2021
fotografije
Matea Smolčić Senčar
model
Lejla Filipović
kosa
@theivica
make-up
Sanja Agić

Martina Ješe svojom novom kolekcijom još jednom potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode. Krojevi su, kako smo to već navikli od brenda Cataleya, izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek, naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja, koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija.

Monokromatske kreacije u vibrantnoj ljubičastoj ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina, pravi su head-turner i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti. Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya ženu stavlja u prvi plan. Brend svojim kreacijama, vješto sjedinjuje elegantno i moćno.

Naglasiti ženstvenost, a pritom izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije. Nježnu, a snažnu Cataleya ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nova kolekcija nakita METALOGIA će istaknuti individualnost i izraziti vašu unutarnju snagu