Lejla Filipović je zaštitno lice nove kolekcije hrvatskog modnog brenda Cataleya

Release Date
22/11/2021
fotografije
Matea Smolčić Senčar
model
Lejla Filipović
kosa
@theivica
make-up
Sanja Agić

Martina Ješe svojom novom kolekcijom još jednom potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode. Krojevi su, kako smo to već navikli od brenda Cataleya, izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek, naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja, koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija.

Monokromatske kreacije u vibrantnoj ljubičastoj ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina, pravi su head-turner i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti. Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya ženu stavlja u prvi plan. Brend svojim kreacijama, vješto sjedinjuje elegantno i moćno.

Naglasiti ženstvenost, a pritom izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije. Nježnu, a snažnu Cataleya ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.