Levitirajući gramofon stiže iz Slovenije

Ekipa Desnahemisfera iz Slovenije na Kickstarteru je predstavila prvi MAG-LEV gramofon koji osigurava stabilnost ploče magnetskom levitacijom. Gramofon radi na principu kao i ostali gramofoni. Ploča se postavlja na pladanj gramofona i igla se ručno namješta. Pri završetku ručica se automatski vraća u početni položaj, što čuva ploču od ogrebotina i produljuje životni vijek gramofonske ploče. I naravno, ona najkul i najvažnija stvar je to što se pladanj gramofona izdiže iz kućišta i ostavlja ga u levitirajućem položaju.

 

levitirajuci-gramofon

 

MAG-LEV Audio osigurao je stabilnu levitaciju i preciznu vrtnju ploče uz pomoć elektroničkih senzora. Također, ima priključak gdje se sretni vlasnik može povezati s audio sistemom. Rezultat je najčišći zvuk koji možete imati na gramofonu, jer ne dolazi do mehaničkih oštećenja nosača zvuka. Teba naglasiti da je ovaj divan gramofon popraćen minimalističkim dizajnom što mu itekako pristaje.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=se0XO3780Pg[/youtube]

 

Ekipa je proizvod predstavila na kampanji Kickstartera u nadi da će prikupiti 300.000 dolara, a to im je i uspjelo. Early bird cijena prototipa je 780 dolara. Ovisno o modelu može narasti i do 940 dolara. Plan je izbaciti prototip u prosincu ove godine.

 

levitirajuci-gramofon-1 levitirajuci-gramofon-2 levitirajuci-gramofon-2

 

izvor_Idesh

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Naked: Ogledalo u kome vidite mnogo više od svog odraza