Look dana: Macedonio Bezerra

fotografija
Vladan Gavrić

U Sarajevu je boravio ArtDeco make-up artist Macedonio Bezerra, kojeg smo imali priliku upoznati na ArtDeco druženju koje je upriličeno u cm shopu. Macedonio je rođen i odrastao u Brazilu. U industriju šminke je krenuo sa 20 godina radeći za veoma utjecajnu kozmetičku kuću u Brazilu O Boticario. S prirodnim talentom za boju i transformacije, počeo je eksperimentirati šminkajući i stvarati prekrasne poglede na svojim klijentima.

Prateći modne trendove i inovativne stilove, uvijek je uvjerenja da šminka može učiniti i više tj. stvoriti čuda. Možete biti lijepi, sigurni i snažni s pravom šminkom, njegov je moto.

Nakon što je pokrenuo prvu make-up radionicu u Brazilu, odlučio se na rad u inozemstvu i preselio se u Portugal kako bi radio kao nacionalni vizažist i trener za kozmetičku kuću O Boticario. Godine 2009. odlazi u London na studij šminkanja za kino, TV i teatar na London Fashion Collegea. Tamo je radio tri godine za kozmetičku kuću MAC i istovremeno šminkao za London Fashion Week.

Kao veleposlanik ARTDECO kozmetike u više od 70 zemalja on uživa i donosi radost, nove ideje na sve krajeve svijeta, nudeći trening i motivaciju na 4 različita jezika. Ima veoma bliske veze s različitim tržištima donoseći nove ideje, stvarajući svježe i inovativne proizvode.

 

Look dana Macedonio Bezerra (1)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Courtney Love i Marilyn Manson u novoj kampanji Marca Jacobsa