L’Oreal Paris Makeup Genius: Revolucionarna aplikacija za pametne telefone i tablete

L’Oréal Paris je lansirao Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju za pametne telefone i tablete kojom je odsad moguće isprobati L’Oréal Paris make-up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran.

 

8.IPHONE5

 

 

Nakon više od 10 godina rada, znanstvenici i majstori animacije stvorili su tehnologiju RT Track 64 koja je primijenjena u novoj aplikaciji L’Oréala Paris. Riječ je o patentom zaštićenom algoritmu koji uz pomoć prednje kamere vrlo precizno bilježi crte lica i to u stvarnom vremenu. U čemu je tajna Makeup Genius aplikacije?

 

– prati okretanje glave – bilježi pokrete glave, prati okret glave do 60 stupnjeva

– analizira teksturu kože lica – uzima u obzir teksturu lica kako bi 3D modeliranje bilo što realnije

– prati crte i izraze lica – prati 64 točke na licu, raspoznaje gotovo 100 različitih izraza te bilježi asimetrične pokrete

 

 

Makeup Genius aplikacija omogućava pomicanje make-upa s pomicanjem izraza lica jer bilježi sve izraze te ih preslikava na pametni telefon. Na licu je zaista vidljiv make-up!

 

 

11.IPHONE5

 

Za L’Oréal Paris je iskustvo virtualne stvarnosti nadolazeći trend u industriji ljepote. Cilj je potrošačima širom svijeta, temeljem znanstvenih istraživanja, pružiti mogućnost da isprobaju bilo koji od L’Oréal Paris make-up proizvoda jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran pametnog telefona. Nekadašnje aplikacije su omogućavale nanošenje make up proizvoda na nepomičnu sliku.

 

Danas L’Oréal Paris predstavlja novo, virtualno doba make-up aplikacija s iznimno realističnim rezultatima. L’Oréalovi stručnjaci testirali su nekoliko tisuća proizvoda kako bi vjerno preslikali boju, sjaj, teksturu i učinak osvjetljenja na svaku pojedinu teksturu, vrstu proizvoda te sam proizvod.

 

Aplikacija je dostupna u trgovini aplikacija, za IOS uređaje i Androide od marta 2015.g.

 

4.IPHONE5 5.IPHONE5

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Vodič za preživljavanje ljetnjih vrućina u gradu