L’Oreal Paris Makeup Genius: Revolucionarna aplikacija za pametne telefone i tablete

L’Oréal Paris je lansirao Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju za pametne telefone i tablete kojom je odsad moguće isprobati L’Oréal Paris make-up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran.

 

8.IPHONE5

 

 

Nakon više od 10 godina rada, znanstvenici i majstori animacije stvorili su tehnologiju RT Track 64 koja je primijenjena u novoj aplikaciji L’Oréala Paris. Riječ je o patentom zaštićenom algoritmu koji uz pomoć prednje kamere vrlo precizno bilježi crte lica i to u stvarnom vremenu. U čemu je tajna Makeup Genius aplikacije?

 

– prati okretanje glave – bilježi pokrete glave, prati okret glave do 60 stupnjeva

– analizira teksturu kože lica – uzima u obzir teksturu lica kako bi 3D modeliranje bilo što realnije

– prati crte i izraze lica – prati 64 točke na licu, raspoznaje gotovo 100 različitih izraza te bilježi asimetrične pokrete

 

 

Makeup Genius aplikacija omogućava pomicanje make-upa s pomicanjem izraza lica jer bilježi sve izraze te ih preslikava na pametni telefon. Na licu je zaista vidljiv make-up!

 

 

11.IPHONE5

 

Za L’Oréal Paris je iskustvo virtualne stvarnosti nadolazeći trend u industriji ljepote. Cilj je potrošačima širom svijeta, temeljem znanstvenih istraživanja, pružiti mogućnost da isprobaju bilo koji od L’Oréal Paris make-up proizvoda jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran pametnog telefona. Nekadašnje aplikacije su omogućavale nanošenje make up proizvoda na nepomičnu sliku.

 

Danas L’Oréal Paris predstavlja novo, virtualno doba make-up aplikacija s iznimno realističnim rezultatima. L’Oréalovi stručnjaci testirali su nekoliko tisuća proizvoda kako bi vjerno preslikali boju, sjaj, teksturu i učinak osvjetljenja na svaku pojedinu teksturu, vrstu proizvoda te sam proizvod.

 

Aplikacija je dostupna u trgovini aplikacija, za IOS uređaje i Androide od marta 2015.g.

 

4.IPHONE5 5.IPHONE5

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Novi Galaxy S21 Ultra okupio legende britanske umjetničke scene