L’Oréal Paris glavna zvijezda crvenog tepiha na Sarajevo Film Festivalu

Release Date
20/08/2023
fotografije
Admir Jusić / L'Oreal Paris

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival obasjao je svjetlima glamura i samopouzdanja zahvaljujući saradnji sa jednim od najrenomiranijih brendova u svijetu ljepote – L’Oréal Paris. Kao službeni makeup partner festivala, L’Oréal Paris ponudio je nezaboravno iskustvo svim ženama koje su prošetale crvenim tepihom, inspirišući ih da zablistaju kao istinske zvijezde.

Slogan brenda Jer vi to zaslužujete nije samo prazna fraza – on predstavlja srce i dušu L’Oréal Parisa, čija misija je osnažiti žene širom svijeta da se osjećaju samouvjereno i lijepo. Njihovi proizvodi postali su omiljeni dio beauty rutine brojnih žena širom planete, i to s dobrim razlogom.

L’Oreal Paris tim make-up artista

Tokom trajanja festivala, talentovani makeup umetnici iz L’Oréala stvarali su glamurozne i prestižne lookove za sve goste festivala, podižući estetiku na sasvim novi nivo. Crveni tepih nikada nije blistao sjajnije, a svaka žena koja je prošetala njime osjećala se kao zvijezda.

L’Oréal Paris kutak bio je pravo malo carstvo ljepote, pružajući posetiteljima priliku da se upoznaju s najnovijim dekorativnim i preparativnim proizvodima brenda, kao i da dobiju nekoliko stručnih savjeta od vrhunskih makeup stručnjaka.

Ali to nije sve što je L’Oréal Paris pripremio za svoje uzvanike. Da bi se svi osjećali kao prave zvijezde, brend je organizovao nezaboravnu zabavu u duhu filmskog festivala tik do crvenog tepiha. Nakon inspirativnih riječi i snažne poruke koje je poslao L’Oréal Paris, atmosfera je postala još uzbudljivija.

Sarajevo Film Festival 2023. će ostati upamćen kao jedan od najglamuroznijih do sada, zahvaljujući L’Oréal Parisu i njihovoj posvećenosti inspiraciji i osnaživanju žena širom svijeta. Jer, zaista, svaka žena zaslužuje da se osjeća kao prava zvijezda crvenog tepiha, i L’Oréal Paris čini sve što je potrebno da se to ostvari.

I mi smo bili na gala zabavi, pogledajte na fotografijama djelić atmosfere.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.