LOTUS JOGA FEST u septembru na Vlašiću

Datum objave
23/08/2021

Trodnevni festival joge i zdravog načina života Lotus Joga Fest održat će se i ove godine na bh. planini Vlašić, unutar kompleksa Sportsko-rekreativnog centra Sunce.

Od 17. do 19. septembra, polaznice i polaznici će imati priliku učestvovati na više od dvadeset časova na kojima će im biti prezentovana znanja tradicionalnih i modernih joga škola. Časove će i ove godine voditi renomirane učiteljice i učitelji iz eminentnih bh. joga studija.

 

Određeni broj časova bit će posvećen i šamanskim ritualima, meditaciji, te  festivalskih novitetima poput seansi intuitivnog plesa. Bit će organiziran i meditativni izlet u prirodu, a učitelji_ice i polaznici_ice će biti smješteni u Hotelu Sunce Vlašić na bazi punih pansiona, uz slobodan pristup svim wellness sadržajima poput unutrašnjeg bazena i sauna.

U sklopu drugog izdanja Lotus Joga Festa organizirat će se i Kids Corner, serija radionica kojom će najmlađi biti upoznati sa magičnim svijetom zdravlja i joge  kroz igru i zabavu.

Na stranici www.lotusjogafest.ba mogu se pronaći sve informacije o učiteljicama i učiteljima, programu i aranžmanima. Sangha aranžman za grupe od minimalno četiri osobe trenutno se može rezervisati uz ostvarivanje popusta od 25%. Rezervacije se mogu izvršiti putem web stranice, slanjem e-maila na lotusfest@winter.ba ili pozivom na broj +387(0)61518640.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Samsungovi novi monitori dizajnirani za moderne radne prostore i igre sljedeće generacije