Lovers Deep podmornica – hotel pod vodom!

Oliver’s Travels kompanija poznata je po svojim ekskluzivnim i jedinstvenim putovanjima, a ovoga puta nam predlažu nešto zaista jedinstveno. Naravno, plavetnilo mora i neba su predivni, posebno ukoliko ste na luksuznoj jahti, međutim, zašto ne bi smo otišli malo “dublje” od toga?

 

Olivers-Travels-Lovers-Deep-5

 

Ukoliko ste spremni potrošiti 103.000 eura za noć, možete uživati u jedinstvenom odmoru, na Lovers Deep luksuznoj podmornici. Treba napomenuti da u cijenu nije uračunat transport do podmornice. Ova podmornica dizajnirana je za savršeno romantično putovanje, duboko ispod površine vode.

 

Olivers-Travels-Lovers-Deep-1 Olivers-Travels-Lovers-Deep-2

 

Kao početna točka putovanja preporučen je otok St Lucia, ali možete odabrati bilo koje otočje u Karibima koje vam odgovara. Samo rezervirajte svoj termin i spremni ste za novo životno iskustvo. Plovilo opremljeno uređajima koji su posljednja riječ tehnike bit će vaše privremeno ljubavno gnijezdo, a na raspolaganju su vam kuhar i batler, a, po želji, možete se družiti i sa kapetanom.

 

Olivers-Travels-Lovers-Deep-3 Olivers-Travels-Lovers-Deep-6

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.