Lovers Deep podmornica – hotel pod vodom!

Oliver’s Travels kompanija poznata je po svojim ekskluzivnim i jedinstvenim putovanjima, a ovoga puta nam predlažu nešto zaista jedinstveno. Naravno, plavetnilo mora i neba su predivni, posebno ukoliko ste na luksuznoj jahti, međutim, zašto ne bi smo otišli malo “dublje” od toga?

 

Olivers-Travels-Lovers-Deep-5

 

Ukoliko ste spremni potrošiti 103.000 eura za noć, možete uživati u jedinstvenom odmoru, na Lovers Deep luksuznoj podmornici. Treba napomenuti da u cijenu nije uračunat transport do podmornice. Ova podmornica dizajnirana je za savršeno romantično putovanje, duboko ispod površine vode.

 

Olivers-Travels-Lovers-Deep-1 Olivers-Travels-Lovers-Deep-2

 

Kao početna točka putovanja preporučen je otok St Lucia, ali možete odabrati bilo koje otočje u Karibima koje vam odgovara. Samo rezervirajte svoj termin i spremni ste za novo životno iskustvo. Plovilo opremljeno uređajima koji su posljednja riječ tehnike bit će vaše privremeno ljubavno gnijezdo, a na raspolaganju su vam kuhar i batler, a, po želji, možete se družiti i sa kapetanom.

 

Olivers-Travels-Lovers-Deep-3 Olivers-Travels-Lovers-Deep-6

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bruhuuhu predstvio novu pjesmu PLASTIC PEOPLE