LULU NA MOSTU: Ilustrirane avanture Slavice Živanović

Slavica Živanović iz Bjeljine koja svoj talent ispoljava na brojne načine pa osim što kreira nakit, torbe, svoje ideje prenosi i na papir, a kao rezultat nastaju fenomenalne ilustracije koje u sebi čuvaju iskricu dečije radosti i poleta.

 

 

Slavica Živanović
Slavica Živanović

 

Inače je po zanimanju prostorni planer i iako bi voljela da se bavi tim poslom u malo drugačijim uslovima, trenutno dizajnira torbe i nakit pod imenom Pickpocket, a na njenom Tumblr profilu možete pratiti predivne avanture male Lulu na mostu.

 

Pick Pocket 1 Pick Pocket

 

Prilično sam ispunjena jer godinama uspijevam da radim ono što volim. Crtam od kako znam za sebe. To je nešto što me čini sretnom. Ilustracije sa Lulu u glavnoj ulozi su mi najdraže i to su prvi moji radovi koje sam javno predstavila. Lulu sam vjerovatno ponekad ja, ponekad sve mi. Ima tu svega, od svakodnevnih sitnica do nekog izmaštanog svijeta. Sve crtam na papiru olovkama i flomasterima. Kad je interesovanje za crteže poraslo, počela sam da ih digitalizujem i sad su dostupni kao printovi. Presretna sam što postoje ljudi kojima se dopada to što radim. Imam nekoliko zanimljivih ponuda za saradnju i puno svojih ideja. Još uvijek razmišljam o tome šta bi bilo najzanimljivije i, naravno, sve vrijeme i dalje crtam, rekla je za naš portal Slavica.

 

Kako biste ostali u toku sa avanturama Lulu na mostu, za dnevnu dozu ilustracije pratite njen Tumblr ili Instagram.

 

Slavica_Lulululunamostu (1) lulunamostu (2) lulunamostu (5) lulunamostu (6) lulunamostu (7) lulunamostu (8) lulunamostu (9) lulunamostu (10) lulunamostu (11) lulunamostu (12) lulunamostu (13) lulunamostu (14) lulunamostu (15)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
10 pjesama Davida Bowieja koje su obradile žene