M.O.R.T. i MARY MAY predstavili singl i novi spot za IGRAČKE (POTRAŽI ME PONEKAD)

Datum objave
24/02/2021

Sinjski bend M.O.R.T. i kantautorica Mary May objavili su singl i videospot za zajedničku pjesmu Igračke (Potraži me ponekad).

– Pjesmu smo napravili 2019. i od tada je na YouTubeu snimka druge izvedbe pjesme ikad. Bilo je to spontano i uživo iz jednog zagrebačkog stana gdje smo ja i Mary napravili kostur pjesme dan ranije. Predivni dani, energija je jaka na snimci, tako da su ljudi stalno pitali kada ćemo snimiti studijsku verziju. I eto, želja je ispunjena. Drugi put smo se našli s Mary May, ovoga puta kod Marka Mrakovčića u studiju Dostava Zvuka, u dobrom društvu, pojačani izvrsnim Jakšom Perkovićem (Jackdeshaw) na gitari. Rezultat se čuje, a i osjeti. Treći put kad smo se našli s Mary May, snimali smo live session u Vintage Industrial Baru za Glazbenu točionicu. Nakon toga nam je ekipa koja je zaslužna za taj projekt snimila ad hoc spot, poručuje Zvrk gitarist M.O.R.T.-a.

 

Sjajni sinjski M.O.R.T. i jedna od naših najjačih kantautorica Mary May idealno se slažu u ovom singlu i spotu koji, kako sami kažu, donosi novi val energije.

Beskompromisna punk blues rock četvorka iza sebe ima četiri albuma, od kojih je zadnji Standing Runningman, inače prvi album benda na engleskom. Prethodnik je Tužna kocka koji je izbacio čak pet singlova – Volim, Na cesti, Plamen što kriješ, Logor i Olovni vojnici, kao i Draga majko. M.O.R.T. iza sebe ima više od 400 koncerata, nastupe po Britaniji i Irskoj, te nizu festivala kao što su Arsenal Fest Kragujevac, Festival SARS Sinj, Rocklive Koprivnica ili Ferragosto Jam u Orahovici.

Mary May, jedna od naših najjačih kantautorica, prošlu je godinu obilježila objavom koncertnog albuma Things You Can’t Put Your Finger On / Live, živu verziju svog izuzetno hvaljenog prvijenca, ali i singlom The Land Of The Free rad inspiriran rasnim neredima u Americi. Novom saradnjom još jednom pokazuje snagu svog sjajnog vokala.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nova kolekcija KAFTAN STUDIJA inspirirana pejzažima Claudea Moneta