MAC Love Me Liquid Lipcolour: Savršena ljubavna formula s arganovim uljem i shea maslacem

Datum objave
10/05/2021

Kako izjaviti sam sebi ljubav kroz make-up? Šta kažete na formulu koja je zaljubljena u vas, kao i vi u nju? Upoznajte finiš koji pobija da bogato i potpuno prekrivanje znači ljepljenje i skidanje proizvoda te suhoću usnana. Predstavljamo vam tekući ruž za usne podjednako pun njegujućih ulja, kao i jakog pigmenta – MAC Love Me Liquid Lipcolour.

 

 

Boja bez odricanja od hidratacije. Aplikator u obliku strelice omogućava precizno nanošenje uz rubove usana. Ali možete ga nanijeti i manje precizno te biti u stained lips trendu.

Zvijezda kolekcije je Globalna MAC ambasadorica Lisa koja se odmah zaljubila u formulu s arganovim uljem i shea maslacem.

– Savršena kombinacija visokopigmentirane boje koja je udobna za nošenje, olakšava mi da se u potpunosti izrazim, bez kompromisa, kaže Lisa.

Love Me Liquid Lipcolour ruževi traju i do 12 sati, a ovog proljeća lansira se 20 super zasićenih nijansi – bogatih crvenih, narandžastih, ljubičastih, ružičastih i nude.

Kolekcija je dostupna u MAC prodajnim mjestima u Sarajevo (BBI centar) i Inoma parfimerija Banja Luka (Delta Planet shopping centar) od 3.maja.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kako očistiti make-up kistove