MAC Love Me Liquid Lipcolour: Savršena ljubavna formula s arganovim uljem i shea maslacem

Datum objave
10/05/2021

Kako izjaviti sam sebi ljubav kroz make-up? Šta kažete na formulu koja je zaljubljena u vas, kao i vi u nju? Upoznajte finiš koji pobija da bogato i potpuno prekrivanje znači ljepljenje i skidanje proizvoda te suhoću usnana. Predstavljamo vam tekući ruž za usne podjednako pun njegujućih ulja, kao i jakog pigmenta – MAC Love Me Liquid Lipcolour.

 

 

Boja bez odricanja od hidratacije. Aplikator u obliku strelice omogućava precizno nanošenje uz rubove usana. Ali možete ga nanijeti i manje precizno te biti u stained lips trendu.

Zvijezda kolekcije je Globalna MAC ambasadorica Lisa koja se odmah zaljubila u formulu s arganovim uljem i shea maslacem.

– Savršena kombinacija visokopigmentirane boje koja je udobna za nošenje, olakšava mi da se u potpunosti izrazim, bez kompromisa, kaže Lisa.

Love Me Liquid Lipcolour ruževi traju i do 12 sati, a ovog proljeća lansira se 20 super zasićenih nijansi – bogatih crvenih, narandžastih, ljubičastih, ružičastih i nude.

Kolekcija je dostupna u MAC prodajnim mjestima u Sarajevo (BBI centar) i Inoma parfimerija Banja Luka (Delta Planet shopping centar) od 3.maja.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Crveni ruž za savršen osjećaj tokom cijelog dana