Maja Milinković novim albumom oduševila publiku u Lisabonu i Zagrebu

Datum objave
18/10/2021

Sarajevska kantautorica Maja Milinković uspješno je promovirala 14. i 16. oktobra, najnoviji album Kaftan D’Alma (Kaftan Duše), koncertima u Lisabonu i Zagrebu. Album napisan u vrijeme pandemije, metaforički oslikava emocije koje svaka duša oblači i u kojima se svako može pronaći!

Pjesme Suša, Luda vodo stani, stani, Mistério, Não te rendas, samo su neke iz Majinog autorskog opusa koje se nalaze na albumu.

 

Nakon promocije u Sarajevu na SFF-u, album je premijerno predstavljen u Fado Muzeju u Lisabonu i na zagrebačkom festivalu Ja BiH – 5 dana sarajeva u Zagrebu, koji je proslavio desetu obljetnicu postojanja i svečano zatvoren Majinim koncertom na zagrebačkoj špici.

U Lisabonu, u punom auditoriju Fado Muzeja, Maju su pratili Luis Coelho, Carlos Viçoso i Carlos Menezes, a u Zagrebu, Maja je pjevala u pratnji Mirze Hatunića, bosanskohercegovčakog gitariste.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najzanimljiviji Instagram momenti sa dodjele Zlatnih globusa