Maja Milinković novim albumom oduševila publiku u Lisabonu i Zagrebu

Datum objave
18/10/2021

Sarajevska kantautorica Maja Milinković uspješno je promovirala 14. i 16. oktobra, najnoviji album Kaftan D’Alma (Kaftan Duše), koncertima u Lisabonu i Zagrebu. Album napisan u vrijeme pandemije, metaforički oslikava emocije koje svaka duša oblači i u kojima se svako može pronaći!

Pjesme Suša, Luda vodo stani, stani, Mistério, Não te rendas, samo su neke iz Majinog autorskog opusa koje se nalaze na albumu.

 

Nakon promocije u Sarajevu na SFF-u, album je premijerno predstavljen u Fado Muzeju u Lisabonu i na zagrebačkom festivalu Ja BiH – 5 dana sarajeva u Zagrebu, koji je proslavio desetu obljetnicu postojanja i svečano zatvoren Majinim koncertom na zagrebačkoj špici.

U Lisabonu, u punom auditoriju Fado Muzeja, Maju su pratili Luis Coelho, Carlos Viçoso i Carlos Menezes, a u Zagrebu, Maja je pjevala u pratnji Mirze Hatunića, bosanskohercegovčakog gitariste.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
JYSK obilježava 10. rođendan u BiH!