Mala crna haljina za jutro i večer

Ne postoji ni jedan komad odjeće koji je postao toliko važan i nezamjenljiv  kao što je to crna haljina.

 

little_black_dress_tumblr

 

Još od kako se po prvi put pojavila na stranicama Voguea 1920. godine, ona koju je dizajnirala Coco Chanel, ovaj komad odjeće ne prestaje opsjedati modne misli svake žene. Osnove koje je postavila Coco, šezdesetih je učvrstila manekenka i glumica Audrey Hepburn noseći crnu haljinu uz bisere, krunu na glavi i nekoliko velikih naočala, a danas ona predstavlja bezvremenski dio stila. Dovoljno elegantna i nosiva za različite prilike.

 

xs7gb

Ono što volimo kod nje je to što uvijek izgleda dobro i što je možete nositi u svakoj prilici. Dodajući ili oduzimajući detalje ili birajući određeni materijal i dužinu, mala crna haljina postaje dnevna kombinacija za šetnju gradom, glamurozna haljina za noćni provod ili jednostavna poslovna haljinica za ured. Zato je neodoljiva!

 

sheer_lace-streetstyle

 

Donosimo vam dvije kombinacije koje smo pronašli u trgovinama Guess i Sisley u kojima još uviek traje sezonsko sniženje. Zavirite u galeriju!

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
21.SFF: Najzanimljiviji momenti sa crvenog tepiha šeste večeri