Marc Jacobs započeo novi #MalePolish Instagram trend

Uz pomoć utjecajne umjetnice za nokte Jin Soon Choi, modni dizajner Marc Jacobs donosi novi trend manikire za muškarce #MalePolish. Ako pratite dizajnera na Instagramu, možda ste primjetili glamurozne nokte koje je u posljednje vrijeme postavljao, a koje on naziva Mani Mondays, jer bi svake sedmice postavljao novu nijansu laka za nokte.

 

https://instagram.com/p/BC8qmKYmJMi/

 

Ubrzo je ovaj trend prihvaćen na Instagramu. To nije prvo dizajnerovo eksperimentiranje sa proizvodima za ljepotu, kreirao je sopstvenu liniju kozmetike 2013., a svakako nije prvi muškarac koji se usudio lakirati nokte, to redovno rade Marilyn Manson, Jared Leto i Johnny Depp.

 

MalePolish revolucija ne bi bila moguća bez Jin Soon Choi, osnivačice JINsoon i dugogodišnje dizajnerove prijateljice.

 

Sa manikurom za muškarce sam počela kad sam otvorila prvi salon 1999. Većina muškaraca radila je manikir bez boje za nokte; imali bi samo sloj bezbojnog laka ili ispolirane nokte. Sjećam se kako sam bila impresionirana sa mučkarcima koji su išli na manikir. Divim se Marcu i veoma ga poštujem. Jako je talentovan i sposoban, svaki put kada radim s njim, naučim nešto novo. Uvijek zna šta želi i pronalazi perfektne boje za sebe, izjavila je Jin Soon Choi za W magazine.

 

 

https://instagram.com/p/BDEZQyXmJLW/

https://instagram.com/p/BC397yfmJPr/

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Givenchy L’Interdit Rouge Ultime vas poziva da prihvatite svoju jedinstvenost