Margaret Qualley u odličnoj reklami za novi KENZO miris

I dok svi još uvijek pričaju o MTV dodjeli nagrada, Kenzo je lansirao odličan video za novi miris World. Možda video neće dobiti nagradu za najbolji video godine, ali je zasigurno riječ o jednoj od najboljih reklama za miris ikad. Kretivna direktorica Carol Lim i kreativni direktor Humberto Leon udružili su snage sa rediteljem Spikeom Jonzeom, te Ryanom Heffingtonom, koreografom koji stoji iza Sijinog videa Chandelier i predivnom glumicom Margaret Qualley.

 

U Kenzovom spotu Margaret Qualley kao opsjednuta pleše uz ritam pjesme Mutant Brain by Sam Spiegel & Ape Drums Assassin. Spot je metafora za ženu kojoj je namijenjen miris.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ABz2m0olmPg[/youtube]

 

 

Kenzo djevojka živi u sadašnjosti i ona uopšte nije nostalgična. Voli kretanje i brzinu, način na koji se stvari sudaraju u realnom vremenu. Ona nikada nije blasé, uvijek je oduševljena i izdvaja se iz gomile, objasnili su.

 

Ovo nije prvi put da Spike Jonze angažira neku zvijezdu da spontano pleše, svi se sjećamo sjajnog spota sa glumačkom ikonom Christopherom Walkenom u spotu Weapon of Choice Fatboy Slima.

 

tekst_FBL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
20 cover pjesama koje su bolje od originala