Margaret Qualley u odličnoj reklami za novi KENZO miris

I dok svi još uvijek pričaju o MTV dodjeli nagrada, Kenzo je lansirao odličan video za novi miris World. Možda video neće dobiti nagradu za najbolji video godine, ali je zasigurno riječ o jednoj od najboljih reklama za miris ikad. Kretivna direktorica Carol Lim i kreativni direktor Humberto Leon udružili su snage sa rediteljem Spikeom Jonzeom, te Ryanom Heffingtonom, koreografom koji stoji iza Sijinog videa Chandelier i predivnom glumicom Margaret Qualley.

 

U Kenzovom spotu Margaret Qualley kao opsjednuta pleše uz ritam pjesme Mutant Brain by Sam Spiegel & Ape Drums Assassin. Spot je metafora za ženu kojoj je namijenjen miris.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ABz2m0olmPg[/youtube]

 

 

Kenzo djevojka živi u sadašnjosti i ona uopšte nije nostalgična. Voli kretanje i brzinu, način na koji se stvari sudaraju u realnom vremenu. Ona nikada nije blasé, uvijek je oduševljena i izdvaja se iz gomile, objasnili su.

 

Ovo nije prvi put da Spike Jonze angažira neku zvijezdu da spontano pleše, svi se sjećamo sjajnog spota sa glumačkom ikonom Christopherom Walkenom u spotu Weapon of Choice Fatboy Slima.

 

tekst_FBL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pogledajte dokumentarni film o Vladimiru Kostadinoviću snimljen na Jazz Festu