Massimo i Futavci na petom izdanju Mostar Summer Festa

Nakon što su najavili naredno izdanje Mostar Summer Festa za 30.6. i 1.7.2017, organizatori su krenuli s objavama prvih imena koji čine line-up ovog, petog izdanja Festivala.

 

– Sretni smo jer i za ovo izdanje Festa imamo sjajan line-up s imenima koji će, vjerujemo, na Festival privući iznimno velik broj ljudi, kako iz Mostara i Hercegovine, tako i iz Sarajeva, Banja Luke te ostatka BiH. Prva imena s kojima izlazimo u javnost su genijalni Massimo sa svojim prepoznatljivim stilom, te uvijek odlični i zanimljivi Futavci koji će, sigurni smo, postići sjajnu atmosferu svojim nastupom, izjavili su organizatori nakon današnje objave ovih imena na službenoj Facebook stranici Festa.

 

Massimo Savić je karijeru započeo, sada već davne 1983. godine s grupom Dorian Gray, koja se nakon tri godine rada i četrdesetak koncerata po Jugoslaviji, nažalost, raspala zbog novčanih problema. Poslije toga Massimo je krenuo u izgradnju samostalne karijere u saradnji sa Zrinkom Tutićem, a mnogi njegove početke pamte po albumu Benzina koji je objavljen 1995. Pet godina nakon tog albuma, Massimo objavljuje album jednostavnog naziva Massimo, a nakon njega slijede iznimno hvaljeni albumi Vještina (2004) i Vještina 2 (2008) koji su njegov prepoznatljiv muzički stil proslavili širom regije. Zatim dolaze uspješni albumi Sunce se ponovo rađa (2008), Dodirni me slučajno (2011) i 1 dan ljubavi (2015).

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j4zf-N0It6o[/youtube]

 

Futavci su mladi bend koji dolazi iz Sarajeva i koji su se na sceni nametnuli svojom nenadmašnom energijom, pijevnim refrenima, plesnim ritmovima te društveno angažiranim tekstovima po kojima su prepoznatljivi. Iako njihovu glazbu možemo svrstati pod rock žanr, članovi benda uživaju u koketiranju s glazbenim pravcima kao što su pop, punk, hip-hop, funk i metal, što njihovu muziku čini prepoznatljivom, a dodamo li tomu još i naglašene tekstove, koji na sarkastičan način govore o svakodnevnim životnim temama, jasno je zašto su za tako kratko vrijeme okupili toliki broj fanova.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OGFSNqCfUcM[/youtube]

 

Do objave novih imena koji naredno ljeto stižu u Mostar, sve novosti o Festivalu pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici Mostar Summer Festa.

 

FEEL YR V:BE!

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Banja Luka, a ne Banjaluka