Alican Matinee

Matinée predstavlja ALICANa, vrhunskog DJ-a i producenta iz Istanbula

Datum objave
12/05/2022

Magični Matinée line-up na koji smo navikli, na novom eventu koji će se desiti u subotu, 14. maja, pojačat će ALICAN, šef turskog labela ISOLATE, DJ i vrhunski producent sa etiketama INNERVISIONS i MULTINOTES.

Istanbul i njegov opojni noćni život već su dugi niz godina prirodno stanište ekipe ISOLATE. Alican Yuksel, Murat Uncuoglu i Ali Egesel zaslužni su za brojne hostinge, promociju i snimanje partyja širom grada i šire. Svojim Isolate zabavama redovno su dovodili najbolje DJ talente u grad. Prije tri godine odvažili su se pokrenuli i izdavačku kuću ISOLATE, koja je u začecima bila platforma za muziku lokalnih umjetnika, ubrzo se proširila i internacionalno.

Matinée ekipa će imati zadovoljstvo ugostiti Alicana na cjelodnevnom druženju gdje ćemo pored muzike uživati u proširenoj i obogaćenoj ponudi hrane gastro puba FABRIKA, Street art performansu REK1 STF (Yerba mala) kao i izložbi slika Amne Husike koja će nam pokazati gdje mogu dosegnuti djela amaterskog bavljenja likovnom umjetnošću.

Provod će se nastaviti u omiljenom Silver&Smoke klubu gdje Alican dolazi u goste Rajotu.

 

Matinée line-up: Alican, Alain, Coem, 2odd, Aasta.na

Ulaz: od 13:00 do 16:00 – FREE, poslije 16:00 – 15KM

Silver&Smoke line-up: Alican, Rajot, Eela

Ulaz: od 23:00 do 01:00 – 10KM, poslije – 01:00 – 15KM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
stephan bodzin
Zašto ne smijete propustiti proljetni No Sleep festival?