Meta Design u novoj kolekciji donosi igru boja i oblika

Datum objave
03/08/2021
fotografije
Zlata Hodžić

Bh. brend META Design i dizajnerica Amela Hadžimejlić vam predstavljaju novu kolekciju pod nazivom Candy Crush, inspirisanu šarenilom, slatkišima, morem, ali i dobrim raspoloženjem, odnosno svemu onome što sa sobom nosi ljeto.

Kolekciju odlikuju čiste geometrijske forme i slova, tako da svako za sebe može pronaći idealnu boju i oblik, ali i personalizirani poklon koji će nesumnjivo izazvati osmijeh na lice vama dragoj osobi.

Prstenje je izrađeno od metala- cinka čija je ljepota vidljiva u unutrašnjoj obradi svakog prstena, dok je vanjski dio prekriven bojom. Bitno je napomenuti da je u samom procesu izrade ovog nakita količina otpada minimalna, a većina materijala se može reciklirati. Proizvodi su izrađeni sa velikom ljubavlju, a karakteriše ih jednostavnost i dugotrajnost.

U novoj kolekciji zadržani su i neki oblici iz prethodne kolekcije, koji su ovaj put osvježeni novim koloritom. Bez sumnje će se uklopiti u vaš outfit i učiniti ga posebnim.

Foto priča koja prati cijelu kolekciju snimljena je u saradnji sa Zlatom Hodžić (_via.lactea). Posjetite Facebook stranicu Meta Design by Amela ili instagram profil – meta_design17 i saznajte više!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Hilda Halilović nosila reviju Christiana Diora