MICHAEL BUBLÉ 16. septembra 2019. u Zagrebu

Ponosni vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 miliona prodanih albuma, Michael Bublé 16. septembra 2019. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje love, a koja počinje na Floridi 13. februara sljedeće godine.

 

MB 2018 poster CRO v2

 

Ovo je četvrta velika svjetska turneja u bogatoj karijeri Michaela Bubléa, a njezin prvi dio uključuje 27 američkih gradova među kojima je koncert u legendarnom Madison Square Gardenu u New Yorku te Stapeles Centru u Los Angelesu. Evropski dio turneje započinje 20. maja 2019. godine u Birminghamu, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji te koncertu u Zagrebu, pjevač će posjetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Irskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španiji, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Belgiji te Holandiji.

 

– Vraćam se raditi ono za što sam stvoren. Vraćam se svijetu kojem više nego ikad prije treba ljubavi, romantike i smijeha, a upravo to kanaliziram kroz nove pjesme. Ovo je najbolji album koji sam snimio do sad, izjavio je Michael Bublé koji je zbog obiteljske situacije jedno vrijeme izbivao s muzičke scene.

 

love stoji kao dokaz moći muzike i njezine iscjeliteljske moći – u ovom slučaju, ne samo za slušatelja, već i za Bubléa: Istina je da sam trebao napraviti ovaj album i da je djelovao jako terapeutski na mene. Ove pjesme i ovaj žanr su suština mene. Savršeno mi odgovaraju i djeluju tako prirodno.

 

Najnoviji album love predstavlja presjek bezvemenskih ljubavnih klasika u blistavim novim aranžmanima među kojima se izdvajaju My Funny Valentine u Michaelovoj vrhunskoj interpretaciji, La Vie En Rose koju je otpjevao u duetu s Cécileom McLorinom Salvantom dok je s Loren Allred udahnuo novi život Kris Kristoffersonovom hitu Help Me Make It Through The Night. Emocionalno središte albuma  love je njegova koautorska pjesma Forever Love koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca te ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuvjetnu ljubav.

 

Album u prodaju izlazi danas, a Michael Bublé će ovaj dan zapamtiti i po tome što će na Hollywood Walk of Fame dobiti svoju zvijezdu. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaju kreću 23. novembra, a moći će se kupiti putem sustava Eventim te na njihovim prodajnim mjestima. Više informacija može se pronaći i na službenoj Facebook event stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovako izgleda seks iza MRT skenera