Mjesec Rowente, -20% popusta na kompletan Rowenta asortiman!

Release Date
11/02/2022

Brend Rowenta, globalni lider kada se radi o svjetskom tržištu malih kućanskih aparata, sastavni je dio svakog domaćinstva širom Bosne i Hercegovine upravo zato što nudi široku paletu proizvoda koji bez premca kombiniraju najsavremenije tehnološke performance i kreacije, profinjen dizajn, ali i jednostavnost rukovanja i ugodnost pri upotrebi.

Prisutan u vašim domovima više od 20 godina, oduvijek je bio sinonim za inovacije, najviši nivo kvaliteta i zdrav način života, te kao takav bio dio Vaše svakodnevnice.

 

Akcija dostupna u maloprodajnim objektima i online

Aktivacija Mjesec Rowente omogućava vam da priuštite visokokvalitetne male kućanske aparate u periodu od 10.2. do 10.3.2022, sa sniženjem od -20% na kompletan Rowenta asortiman (osim već sniženih kataloških artikala), kako biste na taj način obradovali svoje voljene. Pomenuta akcija dostupna vam je u maloprodajnim objektima i putem online prodaje sljedećih lanaca i njihovih partnera:  Domod, Techno Shop, TehnoMag, Omega, Robot, Fis, Penny Plus, Mališić, Elda Lux, Kimtec, Comtrade i Ekupi.

Pratite Rowenta Facebook i Instagram stranicu Rowenta BiH, kako biste saznali koja iznenađenja pripremamo za vjerne kupce, dok na web stranici rowenta.ba možete saznati sve što vas je ikada zanimalo o Rowenta proizvodima.

Pogodnosti

Još neke od pogodnosti koje vam stoje na raspolaganju kad su Rowenta proizvodi u pitanju su:

  1. 2 godine svjetski važeće garancije na sve male kućanske aparate, uz mogućnost popravke svih aparata tokom 10 godina nakon kupovine u ovlaštenim servisnim centrima u čak 13 većih gradova u BiH;
  2. Upustva za upotrebu svih malih kućanskih aparata na svim zvaničnim jezicima naroda u BiH, uključujući i bosanski jezik, po čemu su ovi proizvodi jedinstveni i dio su originalnih pakovanja proizvoda Rowenta, Tefal i ostalih brendova SEB GROUPE već 15 godina;
  3. Proizvodi koji promoviraju zdravlje i sigurnost, uz dugotrajnost i sigurnost upotrebe;
  4. Zeleni pristup, koji podrazumijeva upotrebu isključivo ekološki prihvatljivih materijala u procesu proizvodnje, u svrhu očuvanja okoliša i uštede električne energije;
  5. Facebook, Instagram, web i mail infobh@groupeseb.ba uvijek su na raspolaganju za informacije i pomoć

Iz bh-predstavništva SEB GROUPE poručuju – Mi govorimo ono što radimo i napravimo ono što obećamo – zato i jesmo Br.1 u Bosni i Hercegovini!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.