Mlada dizajnerica Olya Sookie predstavila kolekciju bodija

Nova ljetna kolekcija dizajnerice Olye Sookie je vani. Druga kolekcija ove mlade dizajnerice nastavlja priču njene prepoznatljive estetike. Svaka kreacija je unikatni ručni rad izrađen isključivo po mjeri klijenta. Bodiji su izrađeni od elastične vrpce koja je baza svih njenih kreacija.

 

Želja mi je bila stvoriti idealan komad za vruće ljetne dane. U moru šarenila koji pretežno vlada tržištem ponudila sam rješenje za sve dame koje vole zadržati svoju tamnu paletu boja i u najvrućim danima, govori nam ova mlada Makaranka.

 

Olye Sookie (2)

 

Svako ljeto nosi nova uzbuđenja, a svojom kolekcijom definitivno doprinosi ludim ljetnim avanturama. Imajući na umu sve ljetne festivale koji vladaju našom obalom, stvorila je kolekciju bodija u kojima jednostavno morate biti zvijezda večeri. Za sve žene koje se vole isticati na plesnom podiju ili jednostavno odmarajući u hladu u jednom od njenih komada ne možete proći nezapaženo.

 

Fotografije su nastale u saradnji sa Albertom Kazijem. Za frizure i šminku je zaslužna Ela Tomaš, dok su modeli Matea Mašić Urvan, te sama dizajnerica Olya Sookie.

 

Olye Sookie (3) Olye Sookie (4) Olye Sookie (5) Olye Sookie (6)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ashley Graham ruši sve predrasude o plus size modelima