Moonwalk u Trezoru

Kao što je ekipa dance more sleep later prethodno najavila, jesen u Trezoru postaje sve zanimljivija. Nakon sjajnih nastupa Jigglera i Petra Dundova, 16. novembra nam dovode napuljski DJ dvojac s adresom u Milanu – Moonwalk. Najava ovog eventa već je napravila priličnu pometnju, s obzirom da se radi o „posljednoj milanskoj modi“.

 

 

Svi oni koji prate dešavanja na sceni elektronske muzike znaju da je riječ o jednim od trenutno najaktuelnijih producenata i DJejeva, koji su svojom hit trakom Meteora (2016.) doslovno pomeli kako publiku, tako i top liste i rekorde u downloadu sa Beatporta. Meteora je bila nezaobilaznim dijelom setova najpoznatijih svjetskih imena kao što su Oliver Koletzki, Solomun, Andrea Oliva, Ilario Alicante, Kolsch, Pete Tong, Tiesto, Hot Since 82, Marco Carola i Carl Cox, a Solomunova podrška je bila tako snažna da je na kraju rezultirala izdanjem za Dynamic (Orbital).

 

 

Osim Dynamica, u samo 6 godina svog postojanja, Moonwalk je izdavao samo za najbolje labele: Get Physical, Knee Deep in the Sound, Stil vor Talent (Meteora, Phenomena), Definition (Domino) i Kittball (Eclipse).

 

Moonwalk_event-01-01

 

 

Dario i Mauro za sebe kažu da je osnova njihovog zvuka techno, a njihovi DJ setovi predstavljaju prepoznatljivu mještavinu techno i tech house muzike, prožetu dubokim deep i electronic elementima. U naredni petak ih imamo priliku slušati u odličnom klupskom prostoru Trezora, što je i njihov prirodni ambijent, s obzirom da su dobro ime izgradili upravo nastupima u napuljskim underground klubovima.

 

 

Domaću podršku pružaju članovi ekipe dance more sleep later: publici dobro poznati Edib D (inače rezident kluba Trezor) i Marla Felis, a za mix pultom im se ovaj put pridružuje i Dynnotik. Ulaznice za event se mogu nabaviti u klubu Trezor, Yerba Mala, Caffe bar Burence ili putem Facebook pagea dance more sleep later, i to Regular, u pretprodaji (20 KM) i Door, na ulazu (25 KM).

 

Sve ljubitelje energičnog zvuka i dobre zabave iz ekipe dance more sleep later pozivaju da im se pridruže 16. novembra u Trezoru, s početkom u 23.00 sata.

 

https://soundcloud.com/edib_d/edib-d-point-blank

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Priče iz ReKreacije: Bijelo – plava stolica