Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sletjele Dormeo sove

Datum objave
21/12/2021

Sinoć je putnike Turkish Airlinesa na letu Istanbul – Sarajevo, a u okviru kampanje Vrijeme je za čaroliju Dormeo obradovao prigodnim poklonima, i na taj način poželio im dobrodošlicu u Sarajevo i čestitao predstojeće praznike.

Dormeo je zajedno sa aviokompanijom Turkish Airlines i  Međunarodnim aerodromom Sarajevo, pripremio iznenađenje za putnike. Umjesto očekivanih kofera, putnike je dočekao i novogodišnji poklon, Dormeo praznične sove u kojima se nalazi topla deka. Ovaj simpatični gest je izazvao oduševljenje putnika, uljepšao putovanje, a vjerujemo da će im ovaj dolazak u Sarajevu ostati u lijepom sjećanju.

Pred nama je najljepši dio godine, vrijeme praznika, sve podsjeća na toplinu doma, porodicu i poklone, a sigurni smo da će ove simpatične Dormeo sovice učiniti ove praznike posebnim, poručuju iz kompanije Dormeo.

Nakon velikog uspjeha projekata iz prethodnih godina, Dormeo je i ove godine pronašao način da uljepša novogodišnje praznike, a sve u cilju promocije zdravog i kvalitetnog sna.

Međunarodni aerodrom Sarajevo, kao mjesto susreta gdje se prepliću emocije dok ispraćamo ili dočekujemo drage ljude, posebno u ovim prazničnim i danima darivanja, sa velikim zadovoljstvom je uzeo učešće u ovoj Dormeovoj čaroliji, poručuju sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Veoma smo zadovoljni i ponosni na saradnju sa Dormeom i Međunarodnim aerodromom Sarajevo. Decembar je mjesec praznika i darivanja, s toga vjerujemo da su naši putnici ovom gestom bili sretni i oduševljeni, kazali su iz Turkish Airlinesa.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U OKC Abrašević izložba fotografija murala naslikanih na STREET ARTS FESTIVALU