Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sletjele Dormeo sove

Release Date
21/12/2021

Sinoć je putnike Turkish Airlinesa na letu Istanbul – Sarajevo, a u okviru kampanje Vrijeme je za čaroliju Dormeo obradovao prigodnim poklonima, i na taj način poželio im dobrodošlicu u Sarajevo i čestitao predstojeće praznike.

Dormeo je zajedno sa aviokompanijom Turkish Airlines i  Međunarodnim aerodromom Sarajevo, pripremio iznenađenje za putnike. Umjesto očekivanih kofera, putnike je dočekao i novogodišnji poklon, Dormeo praznične sove u kojima se nalazi topla deka. Ovaj simpatični gest je izazvao oduševljenje putnika, uljepšao putovanje, a vjerujemo da će im ovaj dolazak u Sarajevu ostati u lijepom sjećanju.

Pred nama je najljepši dio godine, vrijeme praznika, sve podsjeća na toplinu doma, porodicu i poklone, a sigurni smo da će ove simpatične Dormeo sovice učiniti ove praznike posebnim, poručuju iz kompanije Dormeo.

Nakon velikog uspjeha projekata iz prethodnih godina, Dormeo je i ove godine pronašao način da uljepša novogodišnje praznike, a sve u cilju promocije zdravog i kvalitetnog sna.

Međunarodni aerodrom Sarajevo, kao mjesto susreta gdje se prepliću emocije dok ispraćamo ili dočekujemo drage ljude, posebno u ovim prazničnim i danima darivanja, sa velikim zadovoljstvom je uzeo učešće u ovoj Dormeovoj čaroliji, poručuju sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Veoma smo zadovoljni i ponosni na saradnju sa Dormeom i Međunarodnim aerodromom Sarajevo. Decembar je mjesec praznika i darivanja, s toga vjerujemo da su naši putnici ovom gestom bili sretni i oduševljeni, kazali su iz Turkish Airlinesa.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
LAKIKO izdaje debitantski album WHAT TO DO, HOW TO LIVE?