Najbolja OK zabava očekuje vas od 12. do 14. jula 2019. na Tjentištu

Ljubitelji odlične zabave, druženja i adrenaliskog doživljaja i naredne godine bit će u prilici da uživaju u jedinstvenoj OK avanturi i to 12, 13. i 14. jula, kada će se na Tjentištu održati šesti Nektar OK Fest.

 

Nektar OK Fest 2019

 

OK team u saradnji sa partnerima intenzivno radi na pripremi programa i pratećih sadržaja kako bi vjerna OK publika i naredne godine uživala kako u muzičkom dijelu programa, tako i u svim onim aktivnostima i sadržajima koje im nudi jedna od zasigurno najljepših destinacija u ovom dijelu Evrope – NP Sutjeska.

 

Ono što ovaj festival razlikuje od drugih svakako je posebno mjesto i ambijent u kojem se održava, a sa tim su se složili kako izvođači, tako i festivalska publika koja nam dolazi iz regije, Evrope, ali i cijeloga svijeta. Kakvi su njihovi prvi utisci, iskustva, te kako su se i sami proveli na Nektar OK Festu ove godine pogledajte u Nektar OK Fest – official aftermovie 2018.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YzyUZ9mmKwM[/youtube]

 

 

 

Ukoliko još niste imali priliku da… vidite kako izgledaju magična jutra na Tjentištu, uživate u koncertima domaćih i svjetskih muzičkih imena u posebnom i neponovljivom ambijentu NP Sutjeska, te doživite pravu avanturu kroz rafting najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare ili planinarske šetnje na obroncima planinskih masiva Maglića i Zelengore… 12, 13. i 14. juli 2019. godine pravo je  vrijeme za to.  Vidimo se na Tjentištu!!

 

I ove godine sve info, novosti i dešavanja na Nektar OK Festu 2019 pratite na www.okfest.net

 

#budiOK

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sarajevo dobilo status grada filma UNESCO-a