Najbolja OK zabava očekuje vas od 12. do 14. jula 2019. na Tjentištu

Ljubitelji odlične zabave, druženja i adrenaliskog doživljaja i naredne godine bit će u prilici da uživaju u jedinstvenoj OK avanturi i to 12, 13. i 14. jula, kada će se na Tjentištu održati šesti Nektar OK Fest.

 

Nektar OK Fest 2019

 

OK team u saradnji sa partnerima intenzivno radi na pripremi programa i pratećih sadržaja kako bi vjerna OK publika i naredne godine uživala kako u muzičkom dijelu programa, tako i u svim onim aktivnostima i sadržajima koje im nudi jedna od zasigurno najljepših destinacija u ovom dijelu Evrope – NP Sutjeska.

 

Ono što ovaj festival razlikuje od drugih svakako je posebno mjesto i ambijent u kojem se održava, a sa tim su se složili kako izvođači, tako i festivalska publika koja nam dolazi iz regije, Evrope, ali i cijeloga svijeta. Kakvi su njihovi prvi utisci, iskustva, te kako su se i sami proveli na Nektar OK Festu ove godine pogledajte u Nektar OK Fest – official aftermovie 2018.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YzyUZ9mmKwM[/youtube]

 

 

 

Ukoliko još niste imali priliku da… vidite kako izgledaju magična jutra na Tjentištu, uživate u koncertima domaćih i svjetskih muzičkih imena u posebnom i neponovljivom ambijentu NP Sutjeska, te doživite pravu avanturu kroz rafting najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare ili planinarske šetnje na obroncima planinskih masiva Maglića i Zelengore… 12, 13. i 14. juli 2019. godine pravo je  vrijeme za to.  Vidimo se na Tjentištu!!

 

I ove godine sve info, novosti i dešavanja na Nektar OK Festu 2019 pratite na www.okfest.net

 

#budiOK

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Y4: Klabika Collective slavi četvrti rođendan