Najbolji Halloween party stiže u Sarajevo!

Probudi svoj IT duh i dođi na party kakav još nije stigao na naše prostore!

Release Date
18/10/2022

Probudi IT duh je humanitarni projekt u okviru kojeg Udruženje Ruku na srce želi educirati 30 dječaka i djevojčica na temu digitalnih vještina, sigurnog korištenja interneta i programskog jezika Python. Po završetku radionica u trajanju od tri sedmice, svaki polaznik dobit će laptop na poklon i tako imati priliku da usavrši nove vještine i nakon edukacije.

S ciljem prikupljanja potrebnih novčanih sredstva za realizaciju radionica i kupovinu laptopa za svakog od 30 učesnika, Udruženje Ruku na srce, agencija Via Media i tim @spectivized kojeg čine Larisa Nuhanović i Ilma Ramčević, dvije djevojke sa neobjašnjivom strašću za Halloween, organizuju Horrorwood zabavu koja će se održati 29.10.2022. godine u prostorijama kina Bosna sa početkom u 20 sati.

Tema ovog jedinstvenog događaja je Welcome to Horrorwood – Creepy Vintage Hollywood. Svi ljubitelji Halloween zabave tako će se istovremeno zabaviti ali i učiniti dobro djelo. Sarajevsko kultno kino Bosna pretvorit će se u Horrorwood kino, sa tematskim dekoracijama, specijalnim efektima i foto zidovima za najbolje fotke. Za dobro raspoloženje pobrinut će se dobro poznato lice funk i hip hop muzičke scene – DJ Mahir Beathouse.

Na Horrorwood party su naravno dobrodošli svi željni dobre zabave, no samo posjetitelji sa maskama i kostimima mogu očekivati Oscare i druge nagrade za najbolje individualne i grupne kostime. Vremena za pripremu kostima još uvijek imate, a sami odlučite da li se želite predstaviti kao likovi iz horror filmova ili možda vama najdražih kultnih filmova koji nisu strašni. Budite odvažni u kreiranju kostima, probudite duh starog Hollywood-a.

Pored kupovine ulaznica, projekt možete podržati i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Udruženja Ruku na srce ili donacijom laptopa, bilo starog ili novog. Za donaciju svakog laptopa dobijate pet ulaznica za party.

Znajući da ne možemo promijeniti svijet, ali da je nekada i naše malo dovoljno da nečiji svijet učinimo ljepšim, pozivamo vas da pripremite svoje najluđe Horrorwood izdanje i dođete na zabavu. Ulaznice možete kupiti putem portala kupikartu.ba (ovdje).

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Udruženje Ruku na srce putem e-mail adrese rukunasrce@gmail.com.

Molimo da uplatu novčane donacije izvršite direktno na račun Udruženja Ruku na srce, prema uputama u nastavku. Sav prikupljen novac će biti usmjeren za realizaciju radionica i kupovinu laptopa.

 

Za uplate iz Bosne i Hercegovine:

Transakcijski račun: 1990490056036171 (Sparkasse Bank)

Primalac: Udruženje “Ruku na srce”

Svrha uplate: Probudi IT duh

 

Za uplate iz inostranstva:

SWIFT CODE: ABSBBA22, Sparkasse Bank d.d. BiH (Zmaja od Bosne 7, Bosnia and Herzegovina, 71000 Sarajevo)

IBAN: BA39, broj računa: 1990 4900 5603 6171, Udruženje Ruku na srce (Hakije Turajlića 33, 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Marc French: Ljepota je osjećaj koji dolazi iznutra