Naslovnica ŽENSKOG ROKOVNIKA će ‘oživjeti’ pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti

Ženski rokovnik, najprodavaniji planer za žene u regiji, ove godine obilježava prvih 10 godina postojanja. Protekle godine obilježila je saradnja s najpoznatijim modnim dizajnerima, pop zvijezdama regije, mladim dizajnerima. Obilježavajući važnu godišnjicu, Ženski rokovnik za 2018. godinu predstavlja najljepšu i najvažniju saradnju do sada.

 

Rokovnik za 2018. godinu kreirale su njegove korisnice! Više od 500 žena ispisalo je predivne, inspirativne poruke, riječi koje bi uputile svojim prijateljicama i koje su ostisnute na stranicama rokovnika. Više od 5.000 korisnica glasalo je u anketi za najljepšu naslovnicu i prema njihovim glasovima, osmišljen je redizajn naslovnica proteklih godina. Upravo zato jer je osmišljen i dizajniran prema željama najvjernijih korisnica, svih onih kojima je dnevno planiranje nezamislivo bez ovog planera, ova saradnja je prema riječima osnivačice i vlasnice brenda, Dunje Tadić, najvažnija je i najemotivnija, te je njen način da se zahvali za vjernost i odanost korisnicama.

 

Ženski rokovnik 2018 skupna_2

 

Svjesni vremena u kojem živimo i brzih promjena, tim Ženskog rokovnika svojim korisnicama ove godine nudi nešto sasvim novo. Ženski rokovnik za 2018. godinu prvi je rokovnik u svijetu čija će naslovnica uz pomoć golivecarda “oživjeti” pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti. Kako bi naslovnica oživjela potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju golivecard putem Apple Storea ili Google Play Storea i pomoću aplikacije skenirati QR kod koji se nalazi na naslovnici, te potom skenirati naslovnicu koja će “oživjeti” s ekskluzivnim AR videom. Video će se mijenjati 2 puta mjesečno i korisnicama Ženskog rokovnika tijekom 2018. godine donositi ekskluzivne promotivne poruke razvijene u saradnji s partnerima Ženskog rokovnika.

 

Ženski rokovnik 2018_unutrašnjost 3

 

Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika koje olakšavju svakodnevnu organizaciju.

 

Ženski rokovnik dostupan je i u BiH u prodavnicama DM po cijeni od 19,95 KM. 

 

Ženski rokovnik 2018 skupna_6Ženski rokovnik 2018_Cupcake Ženski rokovnik 2018_Flowers Ženski rokovnik 2018_Lola Ženski rokovnik 2018_Paris 2 Ženski rokovnik 2018_Srce Ženski rokovnik 2018_Urshoes1 Ženski rokovnik 2018_Urshoes3

vizuali_Mario Poje i Selma Terlević, kreativna radionica „flatlab“

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
CALLIGRAFFITI izložba Vanje Stankića u galeriji ARTIONA