Nešto drugačija reklama za tampone

It’s like Santa, for your vagina, kaže jedanaestogodišnja djevojčica u reklami naslovljenoj Camp Gyno koja predstavlja sasvim drugačiji pristup oglašavanju ženskih higijenskih proizvoda.

 

Američka tvrtka Hello Flo, koja je osmislila reklamu, u ponudi ima Hello Flo Starter Kit kojeg po narudžbi šalje svojim kupcima. Riječ je o paketu koji djevojčicama može olakšati prvi susret s mjesečnicom, a u kojem se nalaze Tampax Pearl tamponi, Always ulošci, brošura sa savjetima za djevojčice i roditelje, DIY kompleti i druga iznenađenja (npr. slatkiši).

 

Osnivačica kompanije Hello Flo, Naama Bloom, obajašnjava kako je ideja za pokretanje ovakve usluge proizašla iz njezine osobne potrebe za istom. U intervjuu za The Wall Street Journal je izjavila:

 

– Provela sam život trudeći se raditi “odgovorne stvari”, i koliko god to može imati svoje prednosti, toliko može biti i ograničavajuće. Htjela sam raditi nešto strastvenije. Želim da moja djeca nauče, baš kao što sam i ja, da ukoliko želimo biti zadovoljni u svom poslu, vrijedi se za to izboriti. Sada, kada se osvrnem na ovu godinu, doista ne znam na koji način ćemo financijski isplivati. Izgleda da ću jednostavno morati prodati puno tampona, rekla je.

 

Evoluciju reklama za tampone možete pogledati na sljedećem linku, a reklamu Camp Gyno u nastavku.

 

 

voxfeminae.net

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Preporuka: Pogledajte animirani film JEŽEVA KUĆA