Niški DJ dvojac Last of Me na prvom izdanju Die Tanznachta u klubu Trezor

Klupski program Die Tanznacht, koji više godina realizuju DJ dvojac Sijah & Kolenda i label Submarine Vibes, vraća se pred domaće ljubitelje elektronske muzike u novom prostoru sarajevskog kluba Trezor.

 

U novoj sezoni, kako kažu organizatori, u planu su vrlo interesantna gostovanja, a već prvo će se desiti 8. septembra kada u goste stiže Last of Me, projekt iza kojeg stoji Milan Ranđelović iz Niša, koji je imao nekoliko zapaženih pojavljivanja na izdanjima Submarine Vibesa. Uz njega će nastupiti i njegov dugogodišnji producentski partner Dejan Mladenović.

 

 

Uz standardne domaćine programa, Sijaha & Kolendu, svojim setom publici će se predstaviti i mladi sarajevski producent i DJ 2Odd, koji je objavio svoj debi na ljetnoj kompilaciji SV-a, pa će tako i prvo izdanje Die Tanznachta biti i svojevrstan label showcase.

 

 

Milan Ranđelović na sceni je prisutan duže od deste godina, a pod pseudonimom Last of Me bilježi izdanja na brojnim svjetskim lejblovima, između ostalog i na Berdrock Recordsu legendranog Johna Digweeda. Milanova vizija je jasna, klubski orijentisan underground house zuvk, bez ikakvih mainstream uticaja. 2016.godine pokrece sopstveni label Moving Dub Records , orijentisan na dub techno i house zvuk. Definitivno gostovanje, koji ljubitelji kvalitetnog elektronskog zvuka ne bi trebali propustiti.

 

 

 

Die Tanznacht će u narednoj klupskoj sezoni, u klubu Trezor, domaćoj publici predstavljati domaće, regionalne i svjetske Djeve i producente koji gaje underground zvuk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Izgorio Nacionalni muzej Brazila: Izgubljeno više od 20 miliona muzejskih predmeta