Nokia 8: Tri inovacije u precizno dizajniranom flagshipu

Ako razmišljate o kupovini Nokia 8 telefona, koji je prvi model koji nudi Nokia OZO 360 audio, ZEISS kameru na Androidu i uaprijeđeni selfie nazvan #bothie, onda imamo odlične vijesti za vas! Nokia 8 donosi tri novosti u svijet Android pametnih telefona, uključujući prvu saradnju sa ZEISS optikom. Uz čisti Android i vrhunske performanse, nova Nokia 8 izrađena je od jednog komada aluminija što je čini najnaprednije dizajniranim pametnim telefonom dosad i predstavlja pravi Nokia flagship pametni telefon.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GFxSM56kCyU[/youtube]

 

Nokia 8 po prvi put donosi Dual-Sight video koji možete nativno uživo prenositi na društvene mreže kao Facebook i YouTube. Dual-Sight simultano koristi prednju i stražnju kameru u podijeljenom zaslonu i za fotografije i video zapise. Uz samo jedan dodir, ova novost u prijenosu uživo omogućuje još bogatiji doživljaj za one koji vole stvarati i dijeliti posebne uspomene.

 

nokia8

 

Nokia 8 je, također, prvi pametni telefon s Nokia OZO Audio, čime donosi ekskluzivnu holivudsku tehnologiju na vaš dlan. OZO prostorni 360° zvuk donosi potpuno uvjerljivi zvučni doživljaj uz vaš 4K video. Vrhunska 360° snimka zvuka osigurava reprodukciju koja vam zaista omogućava da ponovno proživite trenutak, kako vam uspomene ne bi izblijedile.

 

Nokia 8 je tanka tek 4,6mm na rubovima i 7,3mm u prosjeku. Tijelo telefona bez šavova precizno je izrađeno od jednog komada aluminija serije 6000, a dizajn je rafiniran kroz proces strojne izrade, anodiranja i poliranja u 40 koraka. Pojedini modeli imaju visoko polirani finiš ogledala za koji je potrebno preko 20 sati izrade kako bi se postigao savršeni izgled. Telefon sadrži snažnu Snapdragon™ 835 mobilnu platformu koja uz čisti, sigurni i ažurni Android doživljaj osigurava izvanredne performanse.

 

nokia 8

 

Nokia 8 je kompatibilna s Qualcomm® Quick ChargeTM 3.0, što znači da se možete prije vratiti snimanju svojih važnih trenutaka ako vam je baterija pri kraju.

 

Nude širok raspon dodatne opreme savršeno skrojene da prati aktivni životni stil vlasnika Nokia 8 uređaja. Nokia 8 će divno raditi uz vrhunske Nokia aktivne bežične slušalice – lagane i otporne na vodu, znoj i prašinu. Slušalice su precizno izrađene od aluminija za savršenu usklađenost. Puni raspon dodatne opreme uključuje slušalice, prijenosne zvučnike, punjače za auto, maskice i zaštitu za zaslon.

 

Nokia 8 proizvodit će se u četiri boje: Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue i Steel.

 

Za više informacija o uređaju i kupovini uređaja, posjetite autorizovanog distributera za Bosnu i Hercegovinu – MIBO Komunikacije d.o.o.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.