Nova kampanja modne kuće Dolce&Gabbana snimljena na Siciliji

Modni dvojac Dolce&Gabbana za svaku je svoju kolekciju nadahnuće pronašao u rodnoj Italiji, u njezinoj bogatoj tradiciji, prirodnim ljepotama i temperamentu njezinih stanovnika, a ništa drugačije nije bilo niti ovoga puta kada je poznati talijanski dvojac radnju svoje nove kampanje smjestio na predivnu Siciliju, piše Elle.hr

 

Talijanska modna kuća Dolce&Gabbana izbacila je kampanju za svoju novu kolekciju namijenjenu predstojećoj sezoni proljeće/ljeto 2020. Kampanja se sastoji od serije crno-bijelih fotografija snimljenih vještim objektivom fotografa Salva Alibrija na sicilijanskom Palazzolo Acreide, a u ulogama modela našle su se prekrasne Bianca Balti, Jessica Stam i Isabeli Fontana. Kolekcija sadrži prepoznatljiv estetski potpis renomiranog modnog dvojca, a u fokusu su čipkane crne haljine različitih dužina, ponekad i posve transparentne tako da donje rublje čini sastavni dio (odvažne) odjevne kombinacije. Kada je o modnim dodacima riječ, čini se kako će prozirne dokoljenke biti poseban hit u nadolazećim toplim mjesecima, a tu su i marame zavezane oko glave, elegantne torbice, klasične crne salonke i statement naušnice. Što se Dolce&Gabbane tiče, ženstvenost i elegancija nadolazeće će vruće sezone iznova biti u fokusu.

 

Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (9) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (8) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (7) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (6) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (5) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (4) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (3) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (2)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
MARKO FEHER predstavio kolekciju CONFESSION na Ljubljana Fashion Weeku