Nova kampanja modne kuće Dolce&Gabbana snimljena na Siciliji

Modni dvojac Dolce&Gabbana za svaku je svoju kolekciju nadahnuće pronašao u rodnoj Italiji, u njezinoj bogatoj tradiciji, prirodnim ljepotama i temperamentu njezinih stanovnika, a ništa drugačije nije bilo niti ovoga puta kada je poznati talijanski dvojac radnju svoje nove kampanje smjestio na predivnu Siciliju, piše Elle.hr

 

Talijanska modna kuća Dolce&Gabbana izbacila je kampanju za svoju novu kolekciju namijenjenu predstojećoj sezoni proljeće/ljeto 2020. Kampanja se sastoji od serije crno-bijelih fotografija snimljenih vještim objektivom fotografa Salva Alibrija na sicilijanskom Palazzolo Acreide, a u ulogama modela našle su se prekrasne Bianca Balti, Jessica Stam i Isabeli Fontana. Kolekcija sadrži prepoznatljiv estetski potpis renomiranog modnog dvojca, a u fokusu su čipkane crne haljine različitih dužina, ponekad i posve transparentne tako da donje rublje čini sastavni dio (odvažne) odjevne kombinacije. Kada je o modnim dodacima riječ, čini se kako će prozirne dokoljenke biti poseban hit u nadolazećim toplim mjesecima, a tu su i marame zavezane oko glave, elegantne torbice, klasične crne salonke i statement naušnice. Što se Dolce&Gabbane tiče, ženstvenost i elegancija nadolazeće će vruće sezone iznova biti u fokusu.

 

Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (9) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (8) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (7) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (6) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (5) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (4) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (3) Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2020 (2)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.