Nova kolekcija brenda KAUR slavi autentične i snažne žene

Datum objave
21/10/2022
fotografije
Muna Nazak

Nova jesenja kolekcija brenda Kaur nosi snažnu poruku: Real is rare, kreirana da ohrabri da živimo ono što zaista jesmo. 

Od samog početka KAUR je priča o zajednici. Zajednici autentičnih i snažnih žena koje su različite i kao takve, najljepše u svijetu.

Naša vizija je da KAUR bude jedna poveznica između žena koje su jedna drugoj podrška, žena koje vjeruju jedna drugoj i koje dozvoljavaju sebi i jedna drugoj da budu baš ono što jesu. Ljepota je upravo u različitostima svake od nas, ali i u onom što nam je zajedničko, a to su vrijednosti koje nosimo. Posvećenost radu na sebi, integritetu koji nosimo, obećanje je da ostajemo autentične, stvarne i iskrene mi, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazimo, kažu Ada Vuk i Amra Ćorić.

Ovom kolekcijom žele podstaći sve žene da žive tu svoju autentičnost jer one koje hrabro odaberu da budu viđene, rijetke su u današnjem svijetu. Isto tako, ističu da svaka od nas ima to nešto posebno u sebi i vrijeme je da to pokaže svijetu. Da nas u zajednici bude što više. 

Ova kolekcija je s tim razlogom jedinstvena i posebna. ‘Real is rare’ kolekciju čine elegantne pamučne haljine u četiri karakteristične, autentične boje. Tu je i već poznati model naše pamučne trenerke, ovaj put u camel boji i sa karakterističnim printom na leđima, kaže Ada.

Kreirale su i klasični i elegantni set kojeg možete poručiti odvojeno ili u kompletu. Dostupni u su biserno bijeloj i antracit (sivoj) boji. Razvoju ovog seta smo se posebno posvetile, a vodila ih je ideja da kreiraju nešto što će sa svojom jednostavnošću biti look koji ćete htjeti nositi u lounge varijanti ali i na posao ili u grad.

I na kraju, nijedna naša kolekcija ne bi bila upotpunjena bez doprinosa posebnih žena. Tako je magiju unijela Muna Nazak sa svojim fotografijama, a blistavost ‘Real is rare’ kolekcije su na fotkama iznijele Martina Raguž, Negra Bradić, Aida Čano i Naida Ahmetbašić. Shooting koji je svakoga ostavio bez daha smo napravile u srcu Hercegovine u Villi Orama.

‘Real is rare’ je poruka tebi da prepoznaš tu autentičnost u sebi. Da je živiš uprkos svemu. Najteži putevi nas vode do najljepših destinacija. To je životno putovanje upoznavanja sebe. Zato te Kaur poziva da se zaljubiš u proces postojanja svoje istinske sebe. Svoja daješ svijetu boje. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Simpatični Dolce and Gabbana video