Nova kolekcija brenda KAUR slavi autentične i snažne žene

Release Date
21/10/2022
fotografije
Muna Nazak

Nova jesenja kolekcija brenda Kaur nosi snažnu poruku: Real is rare, kreirana da ohrabri da živimo ono što zaista jesmo. 

Od samog početka KAUR je priča o zajednici. Zajednici autentičnih i snažnih žena koje su različite i kao takve, najljepše u svijetu.

Naša vizija je da KAUR bude jedna poveznica između žena koje su jedna drugoj podrška, žena koje vjeruju jedna drugoj i koje dozvoljavaju sebi i jedna drugoj da budu baš ono što jesu. Ljepota je upravo u različitostima svake od nas, ali i u onom što nam je zajedničko, a to su vrijednosti koje nosimo. Posvećenost radu na sebi, integritetu koji nosimo, obećanje je da ostajemo autentične, stvarne i iskrene mi, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazimo, kažu Ada Vuk i Amra Ćorić.

Ovom kolekcijom žele podstaći sve žene da žive tu svoju autentičnost jer one koje hrabro odaberu da budu viđene, rijetke su u današnjem svijetu. Isto tako, ističu da svaka od nas ima to nešto posebno u sebi i vrijeme je da to pokaže svijetu. Da nas u zajednici bude što više. 

Ova kolekcija je s tim razlogom jedinstvena i posebna. ‘Real is rare’ kolekciju čine elegantne pamučne haljine u četiri karakteristične, autentične boje. Tu je i već poznati model naše pamučne trenerke, ovaj put u camel boji i sa karakterističnim printom na leđima, kaže Ada.

Kreirale su i klasični i elegantni set kojeg možete poručiti odvojeno ili u kompletu. Dostupni u su biserno bijeloj i antracit (sivoj) boji. Razvoju ovog seta smo se posebno posvetile, a vodila ih je ideja da kreiraju nešto što će sa svojom jednostavnošću biti look koji ćete htjeti nositi u lounge varijanti ali i na posao ili u grad.

I na kraju, nijedna naša kolekcija ne bi bila upotpunjena bez doprinosa posebnih žena. Tako je magiju unijela Muna Nazak sa svojim fotografijama, a blistavost ‘Real is rare’ kolekcije su na fotkama iznijele Martina Raguž, Negra Bradić, Aida Čano i Naida Ahmetbašić. Shooting koji je svakoga ostavio bez daha smo napravile u srcu Hercegovine u Villi Orama.

‘Real is rare’ je poruka tebi da prepoznaš tu autentičnost u sebi. Da je živiš uprkos svemu. Najteži putevi nas vode do najljepših destinacija. To je životno putovanje upoznavanja sebe. Zato te Kaur poziva da se zaljubiš u proces postojanja svoje istinske sebe. Svoja daješ svijetu boje. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
DOGO MUSE
DOGO MUSE kolekcija inspirisana djelima likovnih velikana