Nova Lančana reakcija: U Trezor dolaze Worda, Alvin Tech i Seek

Datum objave
18/01/2023

U petak 20. januara u sarajevskom klubu Trezor u sklopu Lančane reakcije nastupaju domaće snage, nekom stara, nekom nova imena: Worda, Alvin Tech i Seek, svi iz Sarajeva.

Do sada je Lančana reakcija ugostila veliki broj domaćih i regionalnih umjetnika. Ekipa je uvezala ukupno 34 javna eventa, 6 underground evenata za vrijeme kovida, te jedan festival, a za januar 2023. spremili su šesti domino sa domaćim snagama.

Worda je kroz Lančanu reakciju dosada ugostio veliki broj domaćih i regionalnih umjetnika. Domaći DJ-evi koji su nastupili su: Adnoir, Alen Milivojević, Armin Di High, Alvin Tech, Da Hox, Drzneday, Dendon, Diddha, Edib D, Elvis Xhema, Isa, Maheer, Menya, Mid9, Nesh, Locust, Lina, Rectoor, Rub A Dub, Okeli, Seek, Syndrome, Vontech. Listu regionalnih gostiju (Hrvatska, Srbija, Bugarska, Italija) čine: Muhi, Alex Halfdifferent, Christian Bonori, Fabian Jakopetz, Pillsman, Ilija Djokovic, DRNDY, Dea Magna,Danny, RanchaTek, Leon B., Miro, Vladin, Nikk, Filthy Kid, Konstantinus, TKNO.

Worda je imao odličnu 2022., a u 2023. je ušao dočekom u klubu Palma u Tuzli, dok na nastup u Sarajevo stiže nakon sjajnog prošlosedmičnog nastupa u K9 klubu u Novom Sadu, gdje je prezentovao Sarajevo i svoj mTechno Records sa novim izdanjem Chapter III koje će promovisati i na nastupu u Trezoru.

Alvin Tech je na sceni više od 20 godina i u petak će drugi put u karijeri nastupiti na Lančanim reakcijama, povod njegovog gostovanje su njegova posljednja izdanja, a sa nekim od njih je pogađao i beatport TOP chartove, te zauzeo 11. mjesto na beatport top 100 chartu idanja.Alvin nije nastupao duže vrijeme u Sarajevu, stoga će biti pravo osvježenje čuti njegove mračnije techno zvukove.

Ismir Bešlić aka Seek je više od 15 godina za dekovima, i ostao je dosljedan svom stilu hipnotičnog vozajućeg techna. Kroz karijeru pult je djelio sa mnogim regionalnim imenima, od čega se posebno ističe nastup sa Umekom u Brčkom sa početka njegove karijere. Inače živi i radi na relaciji Sarajevo – Priboj, i na svoj drugi nastup na Lančanim reakcijama stiže poslje dočeka nove godine u Priboju.

Lančana reakcija: Worda, Alvin Tech, Seek je u petak 20.01.2023 i počinje od 23:00h u klubu Trezor a upad je 10 BAM uz piće dobrodošlice.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Hot Since 82 rasprodanim partyjem snažno vratio duh rave kulture u Sarajevo!