Nova Mercedes-Benz E-Klasa je remek djelo inteligencije

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, promovisala je 7. aprila potpuno novu Mercedes-Benz E-Klasu. Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi najbolje u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga.

 

Mercedes-Benz E-Klasa (1)

 

U Business centru UNITIC u Sarajevu spektakularno je kroz interaktivnu prezentaciju predstavljena glavna zvijezda večeri, deseta generacija Mercedes-Benz E-Klase. Tokom obraćanja Milorad Ostojić, direktor prodaje Mercedes-Benz putničkih vozila posebno je istakao uspješan start kompanije Star Import na tržištu u Bosni i Hercegovini i najavio očekivanja za tekuću godinu.

 

Mercedes-Benz E-Klasa (5)

 

Za ovu godinu imamo ambiciozne planove. Uz najbolju gamu vozila u premijum segmentu uvjeren sam da ćemo planove ostvariti. E-Klasa sa inovativnim sistemima za asistenciju prevazilazi i S-Klasu. S velikim ponosom predstavljamo novi model, koji sa svojom desetom generacijom nastavlja uspješnu tradiciju da sa svakom novom generacijom redefinira standarde u segmentu. Siguran sam da će kupci nove E-Klase uživati u višem nivou udobnosti i luksuza, naglasio je.

 

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog svijeta, javnog života i svijeta umjetnosti koji su poslije oficijelnog dijela uživale u koktelu tokom večeri. Kako i zaslužuje, nova E-Klasa je predstavljena umjetničkim performansom koji je očarao sve prisutne. Inovacije ovog savršenog modela oslikane su kroz koncept vješto osmišljenih dinamičkih prikaza. Iako je sve vrijeme stajala u mjestu, E-Klasa je pred očima gostiju „proputovala“ kroz gradove i bez daha ostavila sve posjetioce, posebno kada je vizuelno nestajala sa scene i mijenjala boje.

 

Mercedes-Benz pravi veliki korak u budućnost uz novu E-Klasu. Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera. Nova E-Klasa također predstavlja svjetsku premijeru mnogobrojnih tehnoloških inovacija. One omogućavaju, između ostalog, novi nivo udobne i bezbjedne vožnje, kao i nove mogućnosti pomoći vozaču. Vozilo je opremljeno kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju potpuno novo iskustvo. Za primjer je i potpuno novi dizel-motor, razvijen kako bi postigao nove standarde efikasnosti u ovoj oblasti, zajedno sa lakom konstrukcijom i optimalnim aerodinamičkim specifikacijama.

 

Sklop svih inovacija, uključujući Active Lane-change Assistant koji omogućava vozaču da sa lakoćom skrene u željenu traku, čini E-Klasu najinteligentnijom limuzinom biznis klase.

 

Mercedes-Benz E-Klasa (2) Mercedes-Benz E-Klasa (3) Mercedes-Benz E-Klasa (4) Mercedes-Benz E-Klasa (6) Mercedes-Benz E-Klasa (7) Mercedes-Benz E-Klasa (8) Mercedes-Benz E-Klasa (9) Mercedes-Benz E-Klasa (10) Mercedes-Benz E-Klasa (11) Mercedes-Benz E-Klasa (12)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U OKC Abrašević izložba fotografija murala naslikanih na STREET ARTS FESTIVALU