Nova Mercedes-Benz E-Klasa je remek djelo inteligencije

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, promovisala je 7. aprila potpuno novu Mercedes-Benz E-Klasu. Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi najbolje u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga.

 

Mercedes-Benz E-Klasa (1)

 

U Business centru UNITIC u Sarajevu spektakularno je kroz interaktivnu prezentaciju predstavljena glavna zvijezda večeri, deseta generacija Mercedes-Benz E-Klase. Tokom obraćanja Milorad Ostojić, direktor prodaje Mercedes-Benz putničkih vozila posebno je istakao uspješan start kompanije Star Import na tržištu u Bosni i Hercegovini i najavio očekivanja za tekuću godinu.

 

Mercedes-Benz E-Klasa (5)

 

Za ovu godinu imamo ambiciozne planove. Uz najbolju gamu vozila u premijum segmentu uvjeren sam da ćemo planove ostvariti. E-Klasa sa inovativnim sistemima za asistenciju prevazilazi i S-Klasu. S velikim ponosom predstavljamo novi model, koji sa svojom desetom generacijom nastavlja uspješnu tradiciju da sa svakom novom generacijom redefinira standarde u segmentu. Siguran sam da će kupci nove E-Klase uživati u višem nivou udobnosti i luksuza, naglasio je.

 

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog svijeta, javnog života i svijeta umjetnosti koji su poslije oficijelnog dijela uživale u koktelu tokom večeri. Kako i zaslužuje, nova E-Klasa je predstavljena umjetničkim performansom koji je očarao sve prisutne. Inovacije ovog savršenog modela oslikane su kroz koncept vješto osmišljenih dinamičkih prikaza. Iako je sve vrijeme stajala u mjestu, E-Klasa je pred očima gostiju „proputovala“ kroz gradove i bez daha ostavila sve posjetioce, posebno kada je vizuelno nestajala sa scene i mijenjala boje.

 

Mercedes-Benz pravi veliki korak u budućnost uz novu E-Klasu. Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera. Nova E-Klasa također predstavlja svjetsku premijeru mnogobrojnih tehnoloških inovacija. One omogućavaju, između ostalog, novi nivo udobne i bezbjedne vožnje, kao i nove mogućnosti pomoći vozaču. Vozilo je opremljeno kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju potpuno novo iskustvo. Za primjer je i potpuno novi dizel-motor, razvijen kako bi postigao nove standarde efikasnosti u ovoj oblasti, zajedno sa lakom konstrukcijom i optimalnim aerodinamičkim specifikacijama.

 

Sklop svih inovacija, uključujući Active Lane-change Assistant koji omogućava vozaču da sa lakoćom skrene u željenu traku, čini E-Klasu najinteligentnijom limuzinom biznis klase.

 

Mercedes-Benz E-Klasa (2) Mercedes-Benz E-Klasa (3) Mercedes-Benz E-Klasa (4) Mercedes-Benz E-Klasa (6) Mercedes-Benz E-Klasa (7) Mercedes-Benz E-Klasa (8) Mercedes-Benz E-Klasa (9) Mercedes-Benz E-Klasa (10) Mercedes-Benz E-Klasa (11) Mercedes-Benz E-Klasa (12)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Uspješna sedmica za bh. metal scenu