Nova reklama kompanije Tesla Motors u kojoj je narator sam Nikola Tesla!

Tesla Motors teži da ciljeve svoje kompanije u potpunosti uskladi sa vizijom Nikole Tesle. Poznat prije svega kao izumitelj izmjenične struje, Nikola Tesla je jedan od najpotcjenjenijih velikih umova 19. i 20. vijeka. Pored toga što je bio izumitelj, Tesla je bio i nevjerovatan futurista. Kompanija Tesla Motors njeguje isti duh, kao što se može vidjeti iz ove veličanstvene reklame, piše Buka.

 

Reklama prikazuje kontrast između vremena u kojem je živio Nikola Tesla i vremena u kojoj mi danas živimo. Kroz Teslinu naraciju (uz pomoć Jonathana Davida Dixona), reklama savršeno sumira njegova predviđanja za budućnost – o napuštanju nafte i uglja i njihovu zamjenu čistijim alternativnim energijama. Tesla Motors teži da ciljeve svoje kompanije u potpunosti uskladi sa vizijom Nikole Tesle, obzirom da svoje postojanje duguju upravo revolucionarnom umu Nikole Tesle.

 

[vimeo]https://vimeo.com/152927644[/vimeo]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mimosvit: Jedna priča o ljubavi prema fotografiji, prirodi i cvijeću