Nova reklama kompanije Tesla Motors u kojoj je narator sam Nikola Tesla!

Tesla Motors teži da ciljeve svoje kompanije u potpunosti uskladi sa vizijom Nikole Tesle. Poznat prije svega kao izumitelj izmjenične struje, Nikola Tesla je jedan od najpotcjenjenijih velikih umova 19. i 20. vijeka. Pored toga što je bio izumitelj, Tesla je bio i nevjerovatan futurista. Kompanija Tesla Motors njeguje isti duh, kao što se može vidjeti iz ove veličanstvene reklame, piše Buka.

 

Reklama prikazuje kontrast između vremena u kojem je živio Nikola Tesla i vremena u kojoj mi danas živimo. Kroz Teslinu naraciju (uz pomoć Jonathana Davida Dixona), reklama savršeno sumira njegova predviđanja za budućnost – o napuštanju nafte i uglja i njihovu zamjenu čistijim alternativnim energijama. Tesla Motors teži da ciljeve svoje kompanije u potpunosti uskladi sa vizijom Nikole Tesle, obzirom da svoje postojanje duguju upravo revolucionarnom umu Nikole Tesle.

 

[vimeo]https://vimeo.com/152927644[/vimeo]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pogledajte kako izgleda ekipa filma FORREST GUMP dvadeset godina nakon premijere