Novi val Fotosofia kreativaca

Release Date
26/04/2022
naslovna fotografija
Jakuš Goran

Fotosofia, besplatni seminar i workshop za naprednu fotografiju pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke održat će se u Zagrebu u hotelima Maistra Hospitality Grupe od 6. do 12. juna 2022. I ove godine, Hoyka će odabrati petnaestero polaznika kojima će kroz intenzivnu 6-dnevnu radionicu otkriti kako da usavrše i nadograde svoja fotografska znanja. Većina tema koje se snimaju tijekom Fotosofije objavljuju se u medijima, tako da će se snimanja portreta celebrityja, mode, reklamne i art fotografije odvijati u realnim situacijama.

FS16 – Ivanovski Krume

– Kad sam 2006. godine pokretao ovaj seminar, želio sam stvoriti snažan događaj koji će optimizmom i dobrim vibracijama osvojiti čak i one koji se ne bave fotografijom. Polaznici i asistenti seminara, publika, pokrovitelji i kolege iz medija koji nas pratite zaslužni ste što je moj san postao – stvarnost. Na tome vam zahvaljujem i pozivam vas da nam se ove godine, napokon bez maski i mjera, pridružite na izložbi radova polaznika seminara, rekao je Hoyka i dodao kako će informacije o seminaru biti objavljivane na Fotosofia web stranici i Instagram profilu.

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 12. maja 2022. , a kako se prijaviti, pročitajte na oficijelnoj stranici Fotosofia. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nakon četiri godine pauze PROF. STERMA predstavio novu traku BAŠ TO