Novi val Fotosofia kreativaca

Datum objave
30/04/2021

Fotosofia, besplatni šestodnevni seminar i workshop za naprednu fotografiju koji se održava pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke, i ove će godine polaznicima pružiti priliku za usavršavanje fotografskih znanja i vještina. Seminar će se održati od 7. do 13. juna 2021. u hotelu Canopy by Hilton Zagreb, a petnaestero odabranih imat će priliku saznati kako snimiti dobar portret celebrityja, modnu, reklamnu i art fotografiju.

Fashion Day – Ivanovski Krume

Veselim se što i ove godine nastavljamo donositi svjetlo optimizma u ovim izazovnim vremenima. Uz nas su i dalje naši pokrovitelji i partneri koji su prepoznali da ovaj projekt ne širi samo fotoedukaciju, već djeluje blagotvorno na društvo u cjelini, rekao je Hoyka čiji je seminar tokom proteklih petnaest godina završilo 225 polaznika. Mnogi od njih su, kaže Hoyka, nakon Fotosofije promijenili zanimanje, te danas žive isključivo od profesionalnog fotografiranja.

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 13. maja 2021, a kako se prijaviti, pročitajte na Fotosofia.info

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Užitak rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme ili nešto treće?