Obične žene kao modeli: Projekt francuske stilistkinje o kom svi pričaju!

Kako izgleda naći se na jednom snimanju modnog editorijala ili kampanje? Francuska stilistkinja Nathalie Croquet odlučila je da se stavi u poziciju modela, ispred objektiva i uslika nekoliko autentičnih modnih fotografija, piše Elle.

 

Uz pomoć fotografa Daniela Schwizera, Nathalie je u sopstvenoj režiji uslikala nekoliko autentičnih fotografija poslednjih velikih kampanja na kojima su promo lica bili Kate Moss, Edie Campbell, Gisele i druge poznate zvijezde.

 

A šta je tačno želela Natalie da nam poruči ovim projektom?

 

Žene, retuširanje fotografija, hiruške intervencije, starenje, ljepota, sve sam htjela da obuhvatim ovim projektom u želji da skrenem pažnju na nerealne standarde ljepote. Osjećam da ljudi moraju da budu upućeniji u život, ali ne onaj površni koji se tiče spoljne ljepote već onaj duhovni koji je daleko dublji, bitniji za čovjekov život i njegovo kompletno zadovoljstvo, izjavila je Nathalie za Buzzfeed.

 

Daniela Schwizera (2) Daniela Schwizera (3) Daniela Schwizera (4) Daniela Schwizera (5) Daniela Schwizera (6) Daniela Schwizera (7)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Procvjetajte uz novu M.A.C. Petal Power kolekciju