Obične žene kao modeli: Projekt francuske stilistkinje o kom svi pričaju!

Kako izgleda naći se na jednom snimanju modnog editorijala ili kampanje? Francuska stilistkinja Nathalie Croquet odlučila je da se stavi u poziciju modela, ispred objektiva i uslika nekoliko autentičnih modnih fotografija, piše Elle.

 

Uz pomoć fotografa Daniela Schwizera, Nathalie je u sopstvenoj režiji uslikala nekoliko autentičnih fotografija poslednjih velikih kampanja na kojima su promo lica bili Kate Moss, Edie Campbell, Gisele i druge poznate zvijezde.

 

A šta je tačno želela Natalie da nam poruči ovim projektom?

 

Žene, retuširanje fotografija, hiruške intervencije, starenje, ljepota, sve sam htjela da obuhvatim ovim projektom u želji da skrenem pažnju na nerealne standarde ljepote. Osjećam da ljudi moraju da budu upućeniji u život, ali ne onaj površni koji se tiče spoljne ljepote već onaj duhovni koji je daleko dublji, bitniji za čovjekov život i njegovo kompletno zadovoljstvo, izjavila je Nathalie za Buzzfeed.

 

Daniela Schwizera (2) Daniela Schwizera (3) Daniela Schwizera (4) Daniela Schwizera (5) Daniela Schwizera (6) Daniela Schwizera (7)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Galas – tvoja zaštita ovog ljeta