Objavljen program 61. FESTIVALA MESS, ulaznice u prodaji od 25. septembra

Datum objave
22/09/2021

Program 61. Internacionalnog teatarskog festivala MESS od danas je dostupan na zvaničnoj Internet stranici MESS, a karte će se moći ćete kupiti putem platforme Kupikartu od 25. septembra. Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije Visa od 1. do 7. oktobra na 61. MESS-u će se predstaviti devet produkcija iz Irske, Francuske, Njemačke, Ruande, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Prioritet nam je očuvanje zdravlja publike i učesnika, zbog čega ćemo se i mi kao organizatori striktno pridržavati svih aktuelnih epidemioloških mjera i molimo publiku za razumijevanje zbog ograničenog broja raspoloživih karata, ističe Nihad Kreševljaković, direktor Internacionalnog teatarskog festivala MESS.

I ove godine iza vizuelnog identiteta Festivala stoji Agencija FABRIKA. Imajući u vidu aktuelnu situaciju sa pandemijom, i vizuelni identitet 61. MESS-a posvećen je promoviranju vakcinacije i zdravstvene sigurnosti koja će omogućiti nastavak umjetničkih programa u punom kapacitetu u cijelom svijetu, poručio je Kreševljaković napominjući da se teatarski festival umnogome oslanja na ljudski faktor ne samo svojih gostiju iz raznih država nego i brojnih partnerskih institucija i drugih pozorišnih kuća, čije zdravlje također želi zaštititi. Važno je naglasiti da će posjetitelji koji budu prisustovali predstavama na otvaranju i zatvaranju festivala, morati na ulazu pokazati potvrdu o izvršenoj revakcinaciji ili negativan antigenski test, zbog samog koncepta predstava.

Draga publiko, nadamo se da ste sebe i svoje najbliže zaštitili vakcinom, da ste na COVID negativni a za pozorište pozitivni. Pratite naše protokole zbog zdravlja svih nas, pripremite vašu masku za svečane prilike i posjetite ovogodišnji Internacionalni teatarski festival MESS!, poručili su iz Direkcije Festivala MESS.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
LICEU OPERA BARCELONA će upriličiti koncert za biljke