Obsession Style: Unikatni, ručno rađeni nakit

Ukoliko ste ljubiteljica raskošnih ručno izrađenih ogrlica, te unikatnog nakita, a još uvijek niste vidjeli radove Obsession Style iz Sarajeva onda je svakako pravo vrijeme za to. Obession Style nije samo ime, to je jedinstvena opsesija i filozofija, ne samo u izradi nakita, nego kompletnom nastupu na tržištu. Svakako je jasno da nikada nije bilo lakše doći do ideje i inspiracije, međutim, puno je teže doprijeti do srca svojih kupaca.

 

amar 1

 

Obession Style je u samoj suštini ideja mladog entuzijaste Amara Pecara iz Sarajeva koji sam i izrađuje kompletne kolekcije nakita.

 

– Nakit izrađujem u trenutku inspiracije i kreativnosti. Svaki komad nakita kao i kolekcije su unikatne i rađene prema željama kupaca. Jasno je da kako bi se uspjelo u ovom poslu pored potrebnih vještina svakako najbitnije je imati samopouzdanje i upornost, jer niti jedan dan nije isti u ovom poslu. Potrebno je dosta energije uložiti kako bi krajnji kupci zaista vidjeli pravu vrijednost nekog od proizvoda, te biti spreman da se boriš protiv mainstream ideja i guraš naprijed svoju ideju jer znaš da je vrijedna i u konačnici dobra, naglasio je Amar.

 

amar 2

 

Trenutno se prodaja bazira na online prodaji, međutim, planovi za budućnost su veliki i planiraju širenje kako kolekcije tako i tima koji stoji iza brenda.

 

Želimo da u konačnici budemo brend koji će jasno komunicirati svoju viziju svojim proizvodima te postati prepoznatljiv i sinonim za ručno radjeni nakit sa stilom, poručio je.

 

Više o nakitu potražite na Obession Style Facebook stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Rewriting Fashion: Da li će pandemija promijeniti modu zauvijek?