Obsession Style: Unikatni, ručno rađeni nakit

Ukoliko ste ljubiteljica raskošnih ručno izrađenih ogrlica, te unikatnog nakita, a još uvijek niste vidjeli radove Obsession Style iz Sarajeva onda je svakako pravo vrijeme za to. Obession Style nije samo ime, to je jedinstvena opsesija i filozofija, ne samo u izradi nakita, nego kompletnom nastupu na tržištu. Svakako je jasno da nikada nije bilo lakše doći do ideje i inspiracije, međutim, puno je teže doprijeti do srca svojih kupaca.

 

amar 1

 

Obession Style je u samoj suštini ideja mladog entuzijaste Amara Pecara iz Sarajeva koji sam i izrađuje kompletne kolekcije nakita.

 

– Nakit izrađujem u trenutku inspiracije i kreativnosti. Svaki komad nakita kao i kolekcije su unikatne i rađene prema željama kupaca. Jasno je da kako bi se uspjelo u ovom poslu pored potrebnih vještina svakako najbitnije je imati samopouzdanje i upornost, jer niti jedan dan nije isti u ovom poslu. Potrebno je dosta energije uložiti kako bi krajnji kupci zaista vidjeli pravu vrijednost nekog od proizvoda, te biti spreman da se boriš protiv mainstream ideja i guraš naprijed svoju ideju jer znaš da je vrijedna i u konačnici dobra, naglasio je Amar.

 

amar 2

 

Trenutno se prodaja bazira na online prodaji, međutim, planovi za budućnost su veliki i planiraju širenje kako kolekcije tako i tima koji stoji iza brenda.

 

Želimo da u konačnici budemo brend koji će jasno komunicirati svoju viziju svojim proizvodima te postati prepoznatljiv i sinonim za ručno radjeni nakit sa stilom, poručio je.

 

Više o nakitu potražite na Obession Style Facebook stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Stigla je nova kolekcija modne kuće Maison Margiela