Održan koncert filmske muzike Sarajevske filharmonije

Sarajevska filharmonija održala je večeras veličanstven koncert na prepunom platou KSC Skenderija. Pod dirigentskom palicom Samre Gulamović koncert je otvoren muzikom 20th Century Box, te nastavljen atraktivnim izvedbama muzike iz filmova Das ist Walter te My Fair Lady.

 

Publika je imala priliku uživati u atraktivnim izvedbama muzike iz poznatih filmskih ostvarenja poput Kuma, Indiane Jones, Pirata sa Kariba, Jamesa Bonda, Ratova zvijezda, te Nemoguće misije.

 

Ovaj muzički spektakl poklon je Hotela Courtyard by Marriott i Residence Inn by Marriott stanovnicima glavnog grada Bosne i Hercegovine, te je inicijativa u sklopu Marriott globalne poslovne filozofije Spirit to serve.

 

Iz Sarajevske filharmonije istakli su kako im je bila čast sarađivati sa hotelima Residence Inn i Courtyard by Marriott u BiH i biti dio ovog projekta, te se nadaju da su uspjeli u svom naumu, a to je da ovu večer učine veličanstvenom i punom emocija za sve posjetitelje.

 

Koncert Sarajevske filharmonije3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
NA IZLOGU: U Sarajevu otvorena izložba karikatura Nine Hadžić