Održana open air projekcija filma SWEET & SOUR na Jahorini

Datum objave
22/02/2021
fotografije
Bahrudin Bandić

Skijaši i snowboarderi su nakon odličnog skijaškog dana na Jahorini protekle subote imali priliku pogledati ski i snowboard film Sweet & Sour čija je open air projekcija upriličena na velikom open air platnu na Poljicama. Neposredno uz skijašku stazu, s velikim zanimanjem su pratili avanture skijaša Richarda Perminua i snowboardera Victora de Le Rueue, uživali u prekrasnim kadrovima te nevjerovatnoj sportskoj akciji.

 

Film je priča o dvojici karizmatičnih sportaša koji će učiniti sve da postignu cilj, a to je pohod na jedan od najzahtjevnijih terena – Aljasku.Za njih mnogi kažu da su najbolji na svijetu, svaki na svom terenu jer skijaši i borderi baš se i ne miješaju. Ono što ovaj dvojac čini izuzetnim je to da nikad ne znate šta je sljedeće što će uraditi. Osim toga, uvijek su u potrazi za novim izazovima, inače im je dosadno. A to je ono što nikako ne žele.

Iako su dosta različiti, još jedna stvar im je zajednička, bez obzira da li su u pitanju snowboard ili skije, obojica idu do krajnjih granica svojih mogućnosti. Do sada su svoje ciljeve ostvarivali pojedinačno, ali ovaj put su to odlučili uraditi zajedno – u dubokom snijegu Aljaske!

I publika je uz projekciju filma imala priliku pokazati svoje umijeće tokom noćnog skijanja na stazama prelijepe Jahorine, dok su se prije i nakon filma zagrijavali uz muzičku podlogu Zlijaya.

U nastavku vam kroz fotografije donosimo dio atmosfere sa ovog druženja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Juni je mjesec u kojem je ljudska požuda na vrhuncu