OrGasm: No fake feelings! No fake friends! No fake lovers! No fake OrGasm!

Dugo očekivana nova priča brenda OrGasm je konačno tu sa novom“real life” poezijom. Vrijeme kapitaliatičkog prezasićenja i silnih kalkulacija koliko dajemo, a koliko dobijamo, sve više izražajne klasne, rasne i vjerske razlike, probudilo je modnoj dizajnerici Nataši Erić bunt da na direktan način pošalje poruku ženama da ne zaboravljaju na sebe.

 

orgasm 2020 (5)

Željela sam napraviti nešto novo i primamljivo za svaku ženu, one su mi najvažnije u cijeloj ideji. Promišljenim odabirom materijala cilj mi je da priuštim svakoj ženi satisfakciju saznanja da je posebna i vrijedna, da uživa u sebi i da bude ponosna što se može osjećati ženstveno. Odabirom muslin viskoze i perja nudim dobitmu kombinaciju glamura za svaki dan, Tako da je pristupačno svima! Take your star in your arms, kaže Nataša.

 

Nataša poručuje – Živite ljubav u sebi! Dijelite ljubav! No fake feelings! No fake friends! No fake lovers! No fake OrGasm!

 

Kolekcija je dostupna u Bazerdžanu.

 

orgasm 2020 (19) Natasa Eric (1)orgasm 2020 (17)

Natasa Eric (2) Natasa Eric (3)orgasm 2020 (16)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Iridium Clothing/Jessica Buurman: Grunge buntovni ulični stil