OrGasm: No fake feelings! No fake friends! No fake lovers! No fake OrGasm!

Dugo očekivana nova priča brenda OrGasm je konačno tu sa novom“real life” poezijom. Vrijeme kapitaliatičkog prezasićenja i silnih kalkulacija koliko dajemo, a koliko dobijamo, sve više izražajne klasne, rasne i vjerske razlike, probudilo je modnoj dizajnerici Nataši Erić bunt da na direktan način pošalje poruku ženama da ne zaboravljaju na sebe.

 

orgasm 2020 (5)

Željela sam napraviti nešto novo i primamljivo za svaku ženu, one su mi najvažnije u cijeloj ideji. Promišljenim odabirom materijala cilj mi je da priuštim svakoj ženi satisfakciju saznanja da je posebna i vrijedna, da uživa u sebi i da bude ponosna što se može osjećati ženstveno. Odabirom muslin viskoze i perja nudim dobitmu kombinaciju glamura za svaki dan, Tako da je pristupačno svima! Take your star in your arms, kaže Nataša.

 

Nataša poručuje – Živite ljubav u sebi! Dijelite ljubav! No fake feelings! No fake friends! No fake lovers! No fake OrGasm!

 

Kolekcija je dostupna u Bazerdžanu.

 

orgasm 2020 (19) Natasa Eric (1)orgasm 2020 (17)

Natasa Eric (2) Natasa Eric (3)orgasm 2020 (16)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zatvorski brend Pietà predstavio novu kolekciju