ORIFLAME proslavio jubilarnih 20 godina u Bosni i Hercegovini

Gala proslavom u Hotelu Holiday u Sarajevu Oriflame kozmetika je u petak, 9. novembra, proslavila punih 20 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini. Za oko 130 prisutnih zvanica iz cijele BiH i regiona, najuspješnijih i najlojalnijih Oriflame Lidera, poslovnih saradnika, uposlenika i specijalnih gostiju, noć je bila ispunjena emocijama i ponosom, uz retrospektivu događaja koji su obilježili ovih uspješnih 20 godina zajedno.

 

Oriflame 20 godina (3)

 

U svečanoj atmosferi, nakon zanimljivog performansa SandArt, prisutnima su se obratili Country Manager za BiH Belma Smola, generalnia direktorica za Srbiju i Zapadni Balkan, Kosovka Tičić, te regionalna direktorica za Balkan, Grčku, Mađarsku, Rumuniju i Baltičke zemlje Karolina Georgieva, a posebna gošća bila je i brend ambasadorica za 2018. godinu, Amra Silajdžić-Džeko koja se uz mMarketing menadžericu za Zapadni Balkan Marijanu Zonić osvrnula na brend poruku Ljepota na moj način i uspješnu ovogodišnju saradnju. Događaju je prisustvovao i ambasador Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, NJ.E. Anders Hagelberg. Goste je na proslavi posebno atraktivnim programom oduševila i poznata violočelistica Ana Rucner, a nakon oficijelnog dijela programa, gosti su se zabavljali uz pjesmu i ples.

 

Oriflame 20 godina (12) Oriflame 20 godina (21)

 

– Izuzetno smo sretni što smo zajedno s našim dragim saradnicima i Liderima proslavili uspjeh koji zajedno stvaramo već 20 godina. Danas smo posebnim plaketama nagradili one koji su s nama od samog osnivanja kompanije u Bosni i Hercegovini – koji su zajedno s nama sanjali o pokretanju vlastitog poslovanja i mijenjanju života nabolje prodajom Oriflame proizvoda u kojima i sami uživaju. Našu veliku Oriflame porodicu čine ljudi koji vole ono što rade – mnogo rade, ali rade zajedno, s duhom i strašću koji su nas održali sve ove godine i sigurni smo da će uz jake vrijednosti koje slijedimo i jasnu misiju naša budućnost bez sumnje biti jednako uspješna kao i ovih prvih 20 godina, izjavila je Belma Smola, Country Managerica za BiH.

 

Oriflame 20 godina (18)

 

Oriflame su 1967. godine osnovali braća Jonas i Robert af Jochnick i njihov prijatelj, a danas je jedna od vodećih kompanija direktne prodaje u svijetu koja nudi visokokvalitetne kozmetičke proizvode u preko 60 zemalja širom svijeta. U Bosni i Hercegovini ovaj švedski brend, s kojim su mnogi uplovili u svijet make-upa još u ranim tinejdžerskim godinama, posluje od 1998. godine. Pored široke palete švedskih inovativnih proizvoda za ljepotu, Oriflame nudi i jedinstvenu poslovnu priliku. Odgovornost prema ljudima i prirodi prisutna je u svakom aspektu poslovanja kompanije. Oriflame podržava rad brojnih humanitarnih organizacija širom svijeta i suosnivač je Svjetske dječije fondacije.

 

Oriflame 20 godina (4) Oriflame 20 godina (5) Oriflame 20 godina (6) Oriflame 20 godina (7) Oriflame 20 godina (8) Oriflame 20 godina (9) Oriflame 20 godina (14) Oriflame 20 godina (15) Oriflame 20 godina (20) Oriflame 20 godina (23)

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
KUTCHA je otvorena